LA LA LAND

‘La La Land’: Νέο τρέιλερ για τους ονειροπόλους

Ο Ryan Gosling και η Emma Stone φωτίζουν το Λος Άντζελες με τα όνειρά τους.

Η Mia ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός. Ο Sebastian ονειρεύεται να ανοίξει δικό του jazz club. Αν δεν έχεις ήδη πιάσει το νόημα, το νέο τρέιλερ του ‘La La Land’ ονομάζεται ‘Dreamers’. Και επειδή είδαμε την ταινία στο Φεστιβάλ της Βενετίας, σου λέμε από τώρα ότι η είσοδος απαγορεύεται στους κυνικούς.

Ο σκηνοθέτης του ‘Whiplash’, Damien Chazelle, επιστρέφει με ρομαντικό μιούζικαλ που πάει ντουγρού για τα Όσκαρ. Aπό Καλύτερη Ταινία και Α΄Γυναικείο για την Emma Stone μέχρι Καλύτερη Σκηνοθεσία και Καλύτερο Μουσικό Σκορ. Το ‘La La Land’ δεν έχει σταματήσει να ακούγεται από τη στιγμή που προβλήθηκε στη Βενετία και με τη στρατηγικά τοποθετημένη πρεμιέρα του δυο μήνες πριν από τα βραβεία, σίγουρα δε θα προλάβει να χάσει το buzz του μέχρι την τελετή.

Σε αντίθεση με το προηγούμενο τρέιλερ που εστίαζε περισσότερο στις συνθέσεις με φόντο την Emma Stone και τον Ryan Gosling να ονειρεύονται με μάτια ανοιχτά, αυτό το τρέιλερ εμβαθύνει περισσότερο στους χαρακτήρες, τη σχέση τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

* Το ‘La La Land’ βγαίνει στους κινηματογράφους στις 22 Δεκεμβρίου.