ΣΙΝΕΜΑ

Marvel, Star Wars και το νέο Narcos: 12 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

Και υπερδυνάμεις έχουμε, και Millennium Falcon έχουμε, και ξέπλυμα χρήματος έχουμε, και αιρέσεις έχουμε, και Karate Kid έχουμε, και πολλά ακόμη έχουμε.

Για να δούμε τι θα δούμε:

Marvel’s Cloak and Dagger

Η Gina Prince-Bythewood του υπέροχου ‘Beyond the Lights’ σκηνοθετεί τον πιλότο της νέας σειράς της Marvel, με πρωταγωνιστές το δίδυμο των Cloak & Dagger.

Πρεμιέρα: 7 Ιουνίου (για την Αμερική)

Solo: A Star Wars Story

International trailer για το ‘Solo’. Με λίγα περισσότερα spoilers όπως συμβαίνει συνήθως με τα παγκόσμια.

Πρεμιέρα: 24 Μαΐου

The Mechanism

Οι δημιουργοί του ‘Narcos’ καταπιάνονται με το μεγαλύτερο ξέπλυμα χρήματος στην ιστορία της Βραζιλίας.

Πρεμιέρα: 23 Μαρτίου στο Netflix

Yellowstone

Το ‘Hatfields & McCoys’ βγήκε σε πολύ καλό στον Kevin Costner, οπότε επιστρέφει στην τηλεόραση. Η σειρά είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του υποψήφιου για Όσκαρ Taylor Sheridan (‘Sicario’, ‘Hell or High Water’, ‘Wind River’).

Πρεμιέρα: Ιούνιος 2018

Cobra Kai

Η προώθηση του ‘Cobra Kai’ συνεχίζεται. Χαμός θα γίνει.

Πρεμιέρα: 2018

Fahrenheit 451

Ο πολύ φίλος μας Michael B. Jordan, φρέσκος από το σάρωμα του ‘Black Panther’, τα βάζει με τον επίσης πολύ φίλο μας Michael Shannon στην επερχόμενη ταινία του HBO.

Πρεμιέρα: Άνοιξη 2018

Thoroughbreds

Η Anya-Taylor Joy θα γίνει (έχει ήδη γίνει;) η βασίλισσα του τρόμου. Για το ‘Thoroughbreds’ σου γράφαμε από πέρσι που προβλήθηκε στο Sundance. Ήρθε η ώρα.

Πρεμιέρα: 9 Μαρτίου (για την Αμερική)

Ladies First

Γεννήθηκε φτωχή στο Ρατού της Ινδίας, όπου οι γυναίκες έχουν περιορισμένα δικαιώματα. Στα 18 της χρόνια όμως, η Ντιπίκα Κουμάρι κατάφερε να γίνει κορυφαία τοξοβόλος.

Πρεμιέρα: 8 Μαρτίου στο Netflix

The Defiant Ones

Μίνι σειρά που εξερευνά τη συνεργασία του Dr. Dre με τον Jimmy Iovine και τον ηγετικό τους ρόλο σε μια αλυσίδα γεγονότων που άλλαξαν την κουλτούρα μας.

Πρεμιέρα: 23 Μαρτίου στο Netflix

Wild Wild Country

Έξι επεισόδια που έκαναν πρεμιέρα στο φετινό Sundance και θα μας βάλουν στο κέντρο μιας αίρεσης που άνθιζε τη δεκαετία του ‘80, κρατώντας το ενδιαφέρον με συνεχείς ανατροπές.

Πρεμιέρα: 16 Μαρτίου στο Netflix

Sweetbitter

Το ομώνυμο βιβλίο της Stephanie Danler ήταν ανάμεσα στα best-seller του 2016. Η Plan B Entertainment, η εταιρεία παραγωγής του Brad Pitt που σου έχει δώσει από ‘Moonlight’ και ‘Selma’ μέχρι ’12 Years a Slave’ και ‘Okja’, το τσίμπησε και επιστράτευσε τον Stu Zicherman (‘The Americans’, ‘The Affair’) ως showrunner. Στον ρόλο της Tess, της 22χρονης που καταφθάνει στη Νέα Υόρκη και έρχεται σε επαφή με έναν γκλαμουράτο κόσμο από ναρκωτικά, αλκοόλ και fine dining, θα δούμε τη Laura Rosenthal.

Πρεμιέρα: 6 Μαΐου (για την Αμερική)

Chappaquiddick

Εσύ ήξερες ότι ο Ted Kennedy είχε σκοτώσει μια γυναίκα; Το περιστατικό του Chappaquiddick, όπως ονομάστηκε, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη και καταγράφει τα όρια που ξεπέρασε η οικογένεια Kennedy για να μπει στον Λευκό Οίκο.

Πρεμιέρα: 6 Απριλίου (για την Αμερική)

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.