ΣΙΝΕΜΑ

Νέο ‘Star Trek Beyond’ τρέιλερ υπό τους ήχους της Rihanna

Το τελευταίο τρέιλερ πριν από την πρεμιέρα του ‘Star Trek Beyond’ ντύνεται από το ‘Sledgehammer’ της Rihanna.

Μετά το σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του Anton Yelchin, τον ηθοποιό που υποδυόταν τον Chekov στις ταινίες ‘Star Trek’, και την ακύρωση μίας προγραμματισμένης συνέντευξης του καστ στο Cannes Lions Creativity Festival, τα νεότερα για το επερχόμενο μέρος της νέας τριλογίας έμοιαζαν να είναι στον αέρα.

Χτες όμως, η Rihanna μας προετοίμασε μέσω του Instagram της για την πρεμιέρα όχι μόνο ενός καινούριου τρέιλερ, αλλά και για το τραγούδι ‘Sledgehammer’ που γράφτηκε ειδικά για το soundtrack της ταινίας. Αν σου φαίνεται περίεργο το πάντρεμα, εμείς θα σου πούμε ότι η γνωστή τραγουδίστρια είχε δηλώσει φαν του ‘Star Trek: The Next Generation’ στο παρελθόν, οπότε μάλλον ήθελε να συμβάλει κι εκείνη με τον τρόπο της στην τριλογία.

Got something for y'all tomorrow.  

A video posted by badgalriri (@badgalriri) on

Το τρέιλερ κινείται στην ίδια λογική με τα προηγούμενα και μας προετοιμάζει για τους κινδύνους που θα διατρέξει το πλήρωμα το USS Enterprise, όταν βρίσκονται σε αχαρτογράφητα νερά. Πέρα από τη συμμετοχή του Idris Elba στον ρόλο του μεγάλου κακού της υπόθεσης, γνωρίζουμε από τη Zoe Saldana ότι θα δοκιμαστούν και οι σχέσεις του πληρώματος. Βάσει της πρώτης ατάκας του Kirk, μήπως θα δοκιμαστεί ίσως και η πίστη τους στην Ένωση που υπηρετούν;

To ‘Star Trek Beyond’ θα είναι στις ελληνικές αίθουσες από τις 21 Ιουλίου.