ΣΙΝΕΜΑ

Η χρυσή εποχή του πορνό και Michael Moore: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

Και Νετφλιξάρα έχουμε, και τηλεοπτικό Jim Carrey έχουμε, και τη χρυσή εποχή της βιομηχανίας πορνό έχουμε, και σκοτεινά παραμύθια έχουμε, και πολλά ακόμη έχουμε.

Για να δούμε τι θα δούμε:

The Innocents

Αν σου άρεσε το ‘The OA’, τσέκαρε το ‘The Innocents’. Αν σου αρέσει ο Guy Pearce, τσέκαρε το ‘The Innocents’. Αν θες ένα διαφορετικό (αλλά πολύ διαφορετικό!) sci-fi λαβ στόρι, τσέκαρε το ‘The Innocents’. Γενικά, τσέκαρε το ‘The Innocents’.

Η June το σκάει από τον υπερπροστατευτικό πατέρα της μαζί με το αγόρι της. Στην πορεία όμως ανακαλύπτει πως ο λόγος που ο πατέρας της την καταπίεζε ήταν η δύναμη της να μεταμορφώνεται που μόλις ξύπνησε και την έχει κάνει στόχο. Ιστορία ενηλικίωσης με κάτι από επιστημονική φαντασία και Ρωμαίο/Ιουλιέτα.

Πρεμιέρα: 24 Αυγούστου στο Netflix

Maniac

Το ‘Maniac’ ήταν ούτως ή άλλως ανάμεσα στην ποπ κουλτούρα που περιμένουμε περισσότερο από το υπόλοιπο 2018, αλλά το τρέιλερ ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Λογικό, αφού το remake της ομώνυμης νορβηγικής σειράς έρχεται με την υπογραφή του ταλαντούχου σκηνοθέτη του ‘True Detective’ και του ‘Jane Eyre’ (2011), Cary Fukunaga. Η σειρά επανενώνει την Emma Stone με τον Jonah Hill μετά το ‘Superbad’, έχει χροιά ‘Legion’ και επιστρατεύει την οσκαρική Sally Field, τον Justin Theroux (The Leftovers), τη Jemima Kirke (Girls) και τη νεαρή Julia Garner που ολοκληρώνει μια φανταστική χρονιά μετά το ‘Americans’, το ‘Waco’ και το ‘Ozark’.

Πρεμιέρα: 21 Σεπτεμβρίου στο Netflix

Kidding

Στη νέα μισάωρη κωμωδία του Showtime ο Jim Carrey υποδύεται τον Jeff, ή αλλιώς Mr. Pickles. Ένα είδωλο για τα παιδιά της Αμερικής που μεγαλώνουν μαζί του στη μικρή οθόνη. Σύμβολο καλοσύνης και σοφίας και για τους ενήλικους που τον έχουν ως πρότυπο. Όταν όμως η οικογένεια του ηθοποιού αρχίζει να αυτοκαταστρέφεται, ο Jeff θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει παραμύθι που μπορεί να τον καθοδηγήσει μέσα στο χάος. Από τον σκηνοθέτη του ‘Eternal Sunshine of a Spotless Mind’, Michel Gondry.

Πρεμιέρα: 9 Σεπτεμβρίου (για την Αμερική)

Escape at Dannemora

Σειρά με τον Benicio del Toro και τον Paul Dano βασισμένη στα πραγματικά γεγονότα της απόδρασης δύο δολοφόνων από τη φυλακή το 2015, με 8 επεισόδια σκηνοθετημένα από τον Ben Stiller. Μαζί τους η Patricia Arquette και η Bonnie Hunt.

Πρεμιέρα: 18 Νοεμβρίου (για την Αμερική)

American Horror Story: Apocalypse

Η 8η σεζόν του ‘American Horror Story’ θα φέρει την αποκάλυψη με χαρακτήρες από όλους τους προηγούμενους κύκλους. Τι θα ζήσουμε.

Πρεμιέρα: 12 Σεπτεμβρίου (για την Αμερική)

The Deuce: Season 2

Το παραγνωρισμένο από την Ακαδημία Τηλεόρασης ‘Deuce’ – όπως έχουν υπάρξει και όλες οι εξαιρετικές δουλειές του David Simon – επιστρέφει για 2η σεζόν με ένα σημαντικό time jump. Στον 1ο κύκλο είδαμε το ξεκίνημα της βιομηχανίας πορνό στη Νέα Υόρκη, τώρα θα ζήσουμε τη χρυσή εποχή της.

Πρεμιέρα: 9 Σεπτεμβρίου (για την Αμερική)

The Nutcracker and The Four Realms

Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με τη φωνή της Keira Knightley σ’ αυτό τρέιλερ, αλλά τουλάχιστον ξεχαστήκαμε με τα καταπληκτικά γραφικά. Ο ‘Καρυοθραύστης’ βάζει τα χειμερινά του και έρχεται να στρώσει τη χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Πρεμιέρα: 1 Νοεμβρίου

Slaughterhouse Rulez

Ο Simon Pegg και ο Nick Frost έχουν συνεργαστεί στην Cornetto Trilogy (Shaun of the Dead, Hot Fuzz, The World’s End) του Edgar Wright. Τώρα επανενώνονται χωρίς τον συγκεκριμένο δημιουργό, αλλά με το νου τους ξανά στις κωμωδίες τρόμου. Εδώ θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τέρατα που επιτίθενται σε ένα οικοτροφείο.

Πρεμιέρα: 31 Οκτωβρίου (για το Ηνωμένο Βασίλειο)

Fahrenheit 11/9

Σίκουελ του αντι-Bush ‘Fahrenheit 9/11’ από τον provocateur δημιουργό, Michael Moore. Ο Moore είχε προειδοποιήσει για τη νίκη του Trump στις εκλογές και δεν είχε διστάσει να κράξει τον πόλεμο του Ιράκ στα Όσκαρ. Περιμένουμε την επόμενη πρόκλησή του.

Πρεμιέρα: 21 Σεπτεμβρίου (για την Αμερική)

Crime + Punishment

Ντοκιμαντέρ που έφυγε με φανταστικές κριτικές από το φετινό Φεστιβάλ Sundance, με κέντρο τους NYPD 12. Δώδεκα αστυνομικούς της Νέας Υόρκης που ανήκουν σε μειονότητες και μιλούν ανοιχτά εναντίον του συστήματος και της υπόγειας ύπαρξης στόχων που καλούνται οι συνάδελφοί τους και οι ίδιοι να πιάσουν – σε συλλήψεις.

Πρεμιέρα: 24 Αυγούστου (για την Αμερική)

The Marvelous Mrs. Maisel

Η λατρεμένη νέα δουλειά της Amy-Sherman Palladino (Gilmore Girls) ήταν απολαυστική από την αρχή ως το τέλος της πρώτης σεζόν της και ανέδειξε το – πλέον βραβευμένο – powerhouse που είναι η Rachel Brosnahan. Σπιτονοικοκυρά στα ’50s δοκιμάζει την τύχη της στο stand-up comedy, με κωμικοδραματικές επεκτάσεις.

Πρεμιέρα: 2018 στο Amazon Prime Video

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ:

25 αδιανόητα πρόωρες προβλέψεις για τα Όσκαρ του 2019