ΣΙΝΕΜΑ

‘Passengers’: Η Jennifer Lawrence και ο Chris Pratt μετράνε ώρες ζωής

Ο σκηνοθέτης του ‘Imitation Game’ κάνει στροφή στο sci-fi με δύο από τους μεγαλύτερους σταρ των τελευταίων ετών.

Αφού αναρωτηθείς ποιος θεώρησε απολύτως απαραίτητο να ξεκινήσει το trailer με ένα teaser για το trailer υπό τυμπανοκρουσίες καταδίωξης, βλέπεις την Jennifer Lawrence και τον Chris Pratt να κανονίζουν date σε ένα διαστημόπλοιο. Δεν τα λες και ακριβώς φυσιολογικά όλα μέχρι εδώ, αλλά κάπου μεταξύ του μπάρμαν-ρομπότ Martin Sheen και των πρωταγωνιστών σε στολές-πυτζάμες να αναρωτιούνται γιατί ξύπνησαν, αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι έχει πάει πολύ στραβά.

Ο Jim και η Aurora είναι επιβάτες στο Avalon, ένα διαστημόπλοιο που μεταφέρει την ανθρωπότητα σε τόπους μακρινούς για να φτιάξουν αποικία, μέχρι τη στιγμή που μια βλάβη ξυπνάει τους δυο τους 90 χρόνια πριν την προγραμματισμένη τους αφύπνιση. Με το διαστημόπλοιο ένα βήμα πριν την τελική καταστροφή, οι πρωταγωνιστές θα πρέπει να επιβιώσουν και να μάθουν ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που ξύπνησαν.

Ο Morten Tyldum που μας έδωσε το ‘Imitation Game’ στρέφεται σε ένα sci-fi περιβάλλον που ίσως δεν είναι η αναμενόμενη επιλογή μετά την ταινία που τον έβαλε στα πράγματα, αλλά αυτά είναι τα ωραία.

Το ‘Passengers’ είναι ήδη στη λίστα με τις 41 ταινίες που περιμένουμε να δούμε φέτος τον χειμώνα, αλλά μιας που στο PopCode θα έχουμε και συνέντευξη με τον παραγωγό της ταινίας Neal Moritz, έχουμε έναν ρόλο παραπάνω για να ανυπομονούμε.

* Το ‘Passengers’ θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου.