ΣΙΝΕΜΑ

‘Good Time’ τρέιλερ: Ο Robert Pattinson όπως δεν τον έχεις ξαναδεί

Ο νεαρός ηθοποιός συνεχίζει να δείχνει εύρος στη μετα-Twilight εποχή του.

Ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart είναι από τις λίγες περιπτώσεις ηθοποιών που έζησαν για να αφηγηθούν πώς είναι να είσαι το πρόσωπο ενός ογκοδέστατου franchise-ρετσινιά και να καταφέρνεις να αναπτυχθείς πέρα από αυτό. Ειδικά σε μια βιομηχανία όπως το Χόλιγουντ που λατρεύει να βάζει τους καλλιτέχνες της σε κουτάκια.

Ο Pattinson είχε πάντα μεγαλύτερη άνεση σε ταινίες και ρόλους χαμηλότερου προφίλ από του ‘Twilight’, οπότε μετά τον δευτεραγωνιστικό του ρόλο στο πολύ καλό ‘The Lost City of Z’ δίπλα στον Charlie Hunnam, το ‘Good Time’ από το A24 – το στούντιο που έσκιζε και πριν το ‘Moonlight’ αλλά τώρα απαιτεί την προσοχή ολόκληρης της βιομηχανίας – μοιάζει με την τέλεια συνέχεια. Αυτή τη στιγμή, μάλιστα, είναι μία από τις 18 ταινίες που διεκδικούν τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι χρηματοδοτήθηκε από το Hercules Film Fund, το fund ειδικού σκοπού που διευθύνεται από τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και επικεντρώνεται στη χρηματοδότηση ανεξάρτητων κινηματογραφικών παραγωγών, κυρίως στις ΗΠΑ και Ευρώπη.

Η ταινία έχει σκηνοθετηθεί από τον Josh και τον Benny Safdie, εκτός από τον Pattinson έχει στο ρόστερ της και το υποτιμημένο οπλοπολυβόλο Jennifer Jason Leigh, και αφορά μία και μοναδική νύχτα ενός απελπισμένου νεαρού άνδρα στη Νέα Υόρκη που βλέπει τον αδερφό του να καταλήγει στη φυλακή μετά από μια αποτυχημένη ληστεία.

Εκτός από ένα καλό τρέιλερ – κάνουμε ότι δεν ακούμε την αμερικανική προφορά του Pattinson γιατί θα σεβόμαστε – το ‘Good Time’ έχει και τέλειο πόστερ. Ένα από τα αγαπημένα μας των φετινών Καννών.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ:

Το PopCode είναι στις Κάννες: Όλη η κάλυψη