ΣΙΝΕΜΑ

Trailer-τρόμος: Το ‘Rats’ θα είναι η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς

Θα το δούμε ακόμα κι αν χρειαστεί να αλλάξουμε κατοικίδιο.

Κάθεσαι αραχτός στο γραφείο και χαζεύεις το χάμστερ σου που τρέχει μέσα στη ρόδα που έχει στο κλουβί του. Δείχνει τόσο ανέμελο και φιλήσυχο. Κόβεις ένα μικρό κομμάτι καρότο και το αφήνεις απαλά μέσα στο κλουβί. Πλησιάζει, το πιάνει με τα δυο πάνω του πόδια και αρχίζει να το κόβει σε κομματάκια με τα δόντια του. Αχ, τι γλυκό! Γυρνάς στον υπολογιστή σου και πέφτεις πάνω σε αυτό το video:

Το χάμστερ (τι κι αν δεν είναι αρουραίος, ούτε καν ποντίκι) πρέπει να πεθάνει. Πάση θυσία. Ο Morgan Spurlock, ο σκηνοθέτης του ‘Super Size Me’ και του ‘One Direction: This Is Us’ έφτιαξε το ‘Rats’, μια ταινία που με βάση το τρέιλερ της θα σε ωθήσει να κάνεις στο χάμστερ σου ό, τι χρειάζεται για να επικηρυχθείς από τις φιλοζωικές οργανώσεις όλου του πλανήτη.

Οι αρουραίοι του ‘Rats’ δεν αστειεύονται. Έχουν ανοσία σε κάθε δηλητήριο και συνεισφέρουν τα μέγιστα, παρέα με το λιώσιμο των πάγων, τον Κιμ Γιονγκ Ουν και τις προφητείες του Παΐσιου, στο να μας αφανίσουν σαν είδος. Μόλις το πετύχουν αυτό, δείχνουν ότι έχουν την κατάλληλη ευφυΐα να κυριαρχήσουν πάνω στη Γη.

Θα το δούμε ακόμα κι αν χρειαστεί να αλλάξουμε κατοικίδιο.