ΣΙΝΕΜΑ

Walking Dead και Jessica Jones: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

Και ζόμπι έχουμε, και Jaeger έχουμε, και ’90s έχουμε, και πολλά ακόμη έχουμε.

Για να δούμε τι θα δούμε:

The Walking Dead

Έ-ε-ερχεται.

Πρεμιέρα: 25 Φεβρουαρίου

Jessica Jones: Season 2

Αν δεν μπει φυλακή η Jessica Jones, τότε ποια; Όχι η Trish πάντως που σηκώνει το όπλο της. Χρήσιμο το τελευταίο γιατί ο Purple Man του David Tennant θα επιστρέψει.

Πρεμιέρα: 8 Μαρτίου στο Netflix

Pacific Rim Uprising

Αυτή τη φορά τα Jaeger δε θα έχουν ούτε Charlie Hunnam ούτε Guillermo del Toro πίσω από τις κάμερες. Θα έχουν όμως John Boyega και δεν μας κακοπέφτει καθόλου. Ο ανερχόμενος σταρ υποδύεται τον γιο του Stacker Pentecost που έπαιξε ο Idris Elba στην πρώτη ταινία, αλλά δεν θα είναι μόνος. Όσο θα διεκδικεί τη δική του θέση στην εξέγερση, η Rinko Κikuchi επιστρέφει για να ηγηθεί της επανάστασης.

Πρεμιέρα: 22 Μαρτίου

Venom

Το τρέιλερ του ‘Venom’ δεν έχει Venom (έχει όμως έξαλλο Tom Hardy).

Πρεμιέρα: 5 Οκτωβρίου (για την Αμερική)

I Feel Pretty

Το ‘Trainwreck’ μας άρεσε οπότε θέλουμε να δούμε τι άλλο μπορεί να κάνει η Amy Schumer σε κινηματογραφικά πλαίσια, ωστόσο το σενάριο του ‘I Feel Pretty’ έχει γραφτεί από τον Marc Silverstein και την Abby Kohn που έκαναν τα πολύ μέτρια ‘Valentine’s Day’ και ‘He’s Just Not That Into You’, οπότε λέμε να κρατήσουμε μικρό καλάθι. Από την άλλη είχαν κάνει την αρχή τους με το ‘Never Been Kissed’. Ποτέ δεν ξέρεις.

Πρεμιέρα: 29 Ιουνίου (για την Αμερική)

Life of the Party

Επτά χρόνια μετά το ‘Bridesmaids’, η Melissa McCarthy επανενώνεται με τη Maya Rudolph.

Πρεμιέρα: 11 Μαΐου (για την Αμερική)

Trouble No More

Η γκόσπελ περιοδεία που είχε ξενίσει τους φαν του Bob Dylan στα τέλη της δεκαετίας του ’70 γίνεται ντοκιμαντέρ, με τον Michael Shannon σε ρόλο ιεροκήρυκα.

Πρεμιέρα: 26 Φεβρουαρίου (για την Αμερική)

Outside In

H Lynn Shelton τα έχει πάει μια χαρά και στις ταινίες (‘Humpday’, ‘Your Sister’s Sister’, ‘Laggies’) και στις σειρές για τις οποίες έχει σκηνοθετήσει κάποια επεισόδιά τους κατά καιρούς (‘The Good Place’, ‘Casual’, ‘Fresh Off the Boat’, ‘GLOW’), οπότε μας ενδιαφέρει και η καινούρια της δουλειά. Στο σενάριο μαζί της, αλλά και μπροστά από την κάμερα ο Jay Duplass.

Πρεμιέρα: 30 Μαρτίου (για τις αμερικανικές αίθουσες)/3 Απριλίου για τις digital πλατφόρμες

Everything Sucks!

Δύο ομάδες όχι και τόσο δημοφιλών μαθητών συγκρούονται σε μια ιστορία ενηλικίωσης στο Όρεγκον το 1996. Μετά τη φρενίτιδα με τη δεκαετία του ‘80, η κωμωδία ‘Everything Sucks!’ θα πάρει εκδίκηση για λογαριασμό των ‘90s. Η σειρά παρομοιάζεται σε ύφος με το καλτ κλάσικ ‘Freaks and Geeks’. Ένας εκ των δύο δημιουργών είναι ο Ben York Jones του ‘Like Crazy’, οπότε λέμε ναι.

Πρεμιέρα: 16 Φεβρουαρίου

The Good Fight: Season 2

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει πια στον κόσμο. Δεν είναι απλά άσχημα τα πράγματα. Είναι τρελά». Ο 2ος κύκλος του ‘The Good Fight’ θα ανοίξει με πραγματικά τρελές καταστάσεις.

Πρεμιέρα: 4 Μαρτίου (για την Αμερική)