DC

Wonder Woman 1984: Το τρέιλερ έφτασε, καμία ψυχραιμία

Μετά από τριετή αναμονή, η βασίλισσα της DC επιστρέφει και επιβάλλεται στους κεραυνούς.

«Τίποτα καλό δεν γεννιέται από τα ψέματα και η υπεροχή δεν είναι αυτό που νομίζεις». Boom!

Μετά την truth bomb σοφίας που μοιράζει απλόχερα, θα δεις τη Wonder Woman να φορτίζει το λάσο της στο παρακάτω τρέιλερ από τους κεραυνούς. Τι γιατί; Γιατί μπορεί. Πρέπει να είναι το πιο παράλογο πράγμα που σκέφτηκαν πως θα μπορούσε να κάνει. Άρα είναι και τέλειο.

Πάρε την πρώτη σου γεύση από το ‘Wonder Woman 1984’ και συνεχίζουμε:

Εάν ο ίδιος ο τίτλος της ταινίας ή το ‘Blue Monday’ στη μουσική επένδυση δεν σε έχουν υποψιάσει ακόμα, η τεκνικολόρ νέα στολή της Diana και οι βάτες της δεν αφήνουν περιθώρια. Είμαστε πια στα ‘80s και ήρθε η ώρα για τη Wonder Woman να αντιμετωπίσει την εμβληματική εχθρό της, Cheetah. Θα την υποδυθεί η Kristen Wiig, όσο ο Max Lord του Pedro Pascal θα μηχανεύεται στο μεταξύ υπογείως την επόμενη κίνησή του. Και ναι, ο Chris Pine επιστρέφει στο franchise, θα δούμε σύντομα πώς και γιατί τον ερχόμενο Ιούνιο. Δες τους όλους στα πόστερ:

Το πρώτο ‘Wonder Woman’ δεν συνέθλιψε μόνο το παγκόσμιο box office αλλά και τη φόρμουλα του Hollywood που απέφευγε τις γυναίκες πρωταγωνίστριες, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε αντίστοιχες ταινίες που έχουν ακολουθήσει να πάρουν το πράσινο φως. Δες τη σκηνοθέτη του, Patty Jenkins, να μας εξηγεί πώς τα κατάφερε σε συνέντευξή μας μαζί της, αλλά και την ίδια τη Gal Gadot με τον Chris Pine να μάς μιλούν για τη συνεργασία τους και τον αναπολογητικό ρομαντισμό της ταινίας.

Το ‘Wonder Woman 1984’ θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Ιουνίου 2020.

***

Αν και εσύ αγαπάς τα Star Wars και την ιστορία τους, το αφιέρωμά μας ‘May the Pod Be With You’ είναι εδώ!

Στο 1ο επεισόδιο αναλύουμε τα prequels με καλεσμένο τον Μάκη Παπασημακόπουλο, μέσα από μία βασική ερώτηση: Είναι όντως όσο χάλια τα θυμάσαι;