FORTNITE

Netflix: To Fortnite είναι πιο δύσκολος αντίπαλος από το HBO

το συνολικό screen time, που καταναλώνουν οι χρήστες σε τηλεοράσεις, υπολογιστές και φορητές συσκευές.

Σε ένα report που δημοσιεύθηκε σήμερα, το Netflix υποστήριξε ότι ο μεγάλος του αντίπαλος σε ό,τι αφορά το screen time είναι το Fortnite.

Στο report αυτό λοιπόν το Netflix ασχολήθηκε με το συνολικό screen time, που καταναλώνουν οι χρήστες του σε τηλεοράσεις, υπολογιστές και φορητές συσκευές. Η εταιρεία λοιπόν ανέφερε ότι: “Κερδίζουμε όλο και περισσότερο screen time αφήνοντας πίσω πολύ δυνατούς ανταγωνιστές. Η αλήθεια είναι πως αυτή την στιγμή μεγάλος μας αντίπαλος είναι το Fortnite και όχι τόσο το HBO.”

Αν και η σύγκριση μπορεί να φαίνεται περίεργη, καθώς τα περιεχόμενα Netflix και HBO είναι παρόμοια, το report αναφέρεται στο συνολικό screen time που καταναλώνουν οι χρήστες μια υπηρεσίας τόσο σε τηλεόραση όσο και στις διάφορες φορητές συσκευές. Με το Fortnite λοιπόν να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια στον κόσμο, είναι εύκολα κατανοητό γιατί αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους αντίπαλους του Netflix.

Στο ίδιο report το Netflix αναφέρει πως επειδή το Youtube έπεσε για μερικά λεπτά τον περασμένο Οκτώβρη, οι εγγραφές στην πλατφόρμα αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Η εταιρεία, μεταξύ άλλων, φρόντισε να μας μοστράρει την συνολική της επιτυχία λέγοντας ότι περισσότεροι από 80 εκατομμύρια λογαριασμοί παρακολούθησαν το Bird Box ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που παρακολούθησαν τα You, Sex Education και Elite.

Τα νέα πάντως δεν είναι μόνο ευχάριστα για τους χρήστες του Netflix, καθώς η πλατφόρμα ανακοίνωσε αύξηση στις τιμές της. Η αύξηση αυτή, ωστόσο, αφορά μέχρι στιγμής μόνο τους κατοίκους των ΗΠΑ.

Σε ό,τι αφορά το Fortnite τώρα δείτε πως η κοινότητα του παιχνιδιού βρήκε μια κρυφή καταπακτή μέσα σε ένα παγόβουνο.

Πηγή: IGN Greece

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

Ποιό είναι το μέλλον του Destiny;
Καθυστερεί επ’ αόριστον η κυκλοφορία του Overkill’s The Walking Dead στις κονσόλες
Φήμη: To Fallout 76 πάει για free-to-play