ΛΙΣΤΕΣ

10 games για να λιώσεις τον Noέμβριο

Nukes, Pikachu και πολλά άλλα.

Φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος του χρόνου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι gaming εκπλήξεις λιγοστεύουν. Τον Νοέμβριο κυκλοφόρησαν και θα κυκλοφορήσουν παιχνίδια που σίγουρα θα μας απασχολήσουν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Με αρκετούς AAA τίτλους και με αρκετά διαφορετικά είδη για να καλύψουν σχεδόν όλα τα γούστα.

Οπότε ας μην χάνουμε χρόνο, πάμε απευθείας στο ψητό:

Hitman 2 – PC/PS4/XONE – 13/11

Εταιρεία κυκλοφορίας: Warner Bros. Interactive Entertainment

Εταιρεία ανάπτυξης: Ubisoft Quebec

Είδος: Stealth

Το Hitman 2 είναι η έβδομη προσθήκη της σειράς του γνωστού Franchise και sequel του Hitman, που κυκλοφόρησε το 2016. Ακολουθώντας λοιπόν την ιστορία, ο Agent 47 βρίσκεται στα ίχνη του μυστηριώδους “Shadow Client”, με έναν και μοναδικό σκοπό. Να κατατροπώσει αυτόν αλλά και τον στρατό του. Το ταξίδι φυσικά δεν θα είναι εύκολο και με την ανάσα της Providence στο λαιμό του, θα πρέπει να φέρει την αποστολή εις πέρας.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 13 Νοεμβρίου σε PS4, Xbox One και PC.

Spyro Reignited Trilogy – PS4/XONE/ – 13/11

Εταιρεία κυκλοφορίας: Activision

Εταιρεία ανάπτυξης: Toys For Bob

Είδος: Platform

Ο αγαπημένος μοβ δράκος επιστρέφει ανανεωμένος, με καινούργια και πιο ζωντανά γραφικά, για να μας μεταφέρει στα λημέρια της νοσταλγίας των πρώτων τριών παιχνιδιών. Ο Spyro λοιπόν θα περάσει μέσα από τα remasters των παλιών του περιπετειών στα Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! και Spyro: Year of the Dragon.

Ανανεωμένα levels, γραφικά και ήχος, μαζί με παλιά και γνώριμα χαρακτηριστικά θα χτίσουν το Spyro Reignited Trilogy, που κυκλοφόρησε στις 13 Νοεμβρίου σε Playstation 4 και Xbox One.

Fallout 76 – PS4/XONE/PC – 14/11

Εταιρεία κυκλοφορίας: Bethesda

Εταιρεία ανάπτυξης: Bethesda Game Studios

Είδος: Action role-playing

Το Fallout 76 είναι ένα πολλά υποσχόμενο παιχνίδι από την Bethesda, που θα φέρει παλιά αλλά και νέα στοιχεία του franchise. Μπαίνοντας στον χάρτη, στις 14 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσετε την προσπάθειά σας να επιβιώσετε σε έναν κόσμο που διαλύεται σιγά σιγά μετά τον πυρηνικό πόλεμο, και τον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να τον εξερευνήσετε μαζί με άλλους φίλους. Φυσικά, θα μπορείτε να απολαύσετε το multiplayer, να παλέψετε με άλλους παίκτες, να αναπτύξετε τον χαρακτήρα σας και πολλά άλλα.

Το Fallout 76 κυκλοφορεί σε Playstation 4, PC και Xbox One.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! και Let’s Go, Eevee! – 16/11 – NS

Εταιρεία κυκλοφορίας: The Pokémon Company/Nintendo

Εταιρεία ανάπτυξης: Game Freak

Είδος: Role-playing

Τα παιχνίδια αυτά είναι οι πρώτες προσθήκες της βασικής RPG σειράς Pokémon για το Nintendo Switch. Πρόκειται για enhanced remakes των τίτλων του 1998, Pokémon Yellow, που με την σειρά του ήταν remake του Pokémon Red and Blue. Παράλληλα, θα δούμε και επιρροές από το Pokémon Go, μαζί με ένα νέο προαιρετικό controller, το Poké Ball Plus. Τα Pokémon: Let’s Go, Pikachu! και Let’s Go, Eevee! λαμβάνουν χώρα στο Kanto region και θα περιλαμβάνει 151 Pokémon, μαζί με τα ανάλογα Mega Evolved forms τους.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στο Nintendo Switch.

Battlefield V – XONE/PS4/PC – 20/11

Εταιρεία κυκλοφορίας: EA Electronic Arts

Εταιρεία ανάπτυξης: EA DICE

Είδος: First-person shooter, battle royale

Το Battlefield V είναι η 16η προσθήκη στο franchise της EA και οι fans το περιμένουν πώς και πώς. Το story mode του θα χωριστεί σε διάφορες ενότητες, που θα μας ταξιδέψουν σε μοναδικές πτυχές της ιστορίας. Παράλληλα θα δούμε και πολλά multiplayer modes, καθώς η εταιρεία θέλει να προωθήσει περισσότερο τα party-based features και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα από το ότι θα δούμε Battle Royale mode. Μέχρι τώρα κυκλοφορούσαν αυτόνομα αυτού του είδους τα παιχνίδια(Battle Royale), αλλά τώρα το βλέπουμε ενσωματωμένο και στο Battlefield V.

To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου σε PC, Playstation 4 και Xbox One.

Darksiders 3 – PC/XONE/PS4 – 27/11

Εταιρεία κυκλοφορίας: THQ Nordic

Εταιρεία ανάπτυξης: Gunfire Games

Είδος: First-person shooter, battle royale

Το Darksiders III είναι η τρίτη προσθήκη στο γνωστό franchise της THQ Nordic και φαίνεται να είναι το πιο υποσχόμενο. Σε αυτό θα αναλάβετε τον ρόλο της Fury, μιας εκ των Horsemen, η οποία θεωρείται η πιο απρόβλεπτη και αινιγματική από τους τέσσερις καβαλάρηδες. H Fury θα λάβει διάφορες elemental μορφές κατά τη διάρκεια των μαχών της, ενώ οι αντίπαλοι θα είναι αρκετά πιο δύσκολοι από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά λιγότεροι σε αριθμό.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου σε PC, Playstation 4 και Xbox One.

Artifact – PC/Mac/Linux – 28/11

Εταιρεία κυκλοφορίας: Valve Corporation

Εταιρεία ανάπτυξης: Valve Corporation

Είδος: Digital collectible card game

Το Artifact είναι ένα καρτοπαίχνιδο που αναπτύχθηκε και θα κυκλοφορήσει από την Valve. Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, ο τίτλος βασίζεται στο επίσης πολύ γνωστό παιχνίδι της εταιρείας, Dota 2, και σχεδιάστηκε από τον ειδικό του Magic: The Gathering, Richard Garfield. Έτσι, μέσα σε αυτό, θα μπορέσετε να χτίσετε τα deck σας, αγοράζοντας ή ανταλλάσσοντας κάρτες στο Steam Market Place και να βρείτε το καταλληλότερο για να κατατροπώσετε τους αντιπάλους σας.

Το Artifact θα κυκλοφορήσει σε PC, Mac και Linux στις 28 Νοεμβρίου και το 2019 σε φορητές συσκευές.

Και τέλος τρία ακόμα παιχνίδια που αξίζει να τσεκάρετε αυτό το μήνα:

Diablo: The Eternal Collection – 2 Νοεμβρίου

World of Final Fantasy Maxima – 6 Νοεμβρίου

Ark: Survival Evolved – 30 Νοεμβρίου

Πηγή: IGN Greece

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

Paw Patrol: On A Roll Review
Glitch στο Fallout 76 μετατρέπει τους παίχτες σε ημίγυμνα τέρατα
Αστέρι του NFL σκοτώθηκε στο Fortnite απο κάποιον που φορούσε την φανέλα του
To Nuketown έρχεται στο Call of Duty: Black Ops 4