FORTNITE

Θα ξεπεράσει το Apex Legends το Fortnite;

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις.

To Apex Legends είναι ένα νέο battle royale που κυκλοφόρησε από EA και Respawn Entertainment και έχει σπάσει κάθε ρεκόρ παικτών.

Για του λόγου το αληθές, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι μετοχές της ΕΑ ανέβηκαν κατά 16% λίγες μόνο μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Το Apex Legends λοιπόν είναι ένα free-to-play shooting game, ακριβώς όπως το Fortnite, και κυκλοφορεί σε PS4, Xbox και PC. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι θυμίζει Call of Duty ή Battlefield, ωστόσο έχει στραφεί περισσότερο προς το sci-fi, σε αντίθεση με το Fortnite που είναι αρκετά καρτουνίστικο.

Πώς κερδίζει χρήματα;

Ακριβώς όπως το Fortnite, προσφέροντας μια ποικιλία από skins και χαρακτήρες. Για να τα αποκτήσετε βέβαια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το currency του παιχνιδιού, το οποίο ακούει στο όνομα Apex Coins. Με 9.99 δολάρια θα έχετε στη διάθεση σας 1000 Apex Coins. Φυσικά όσα περισσότερα coins αγοράσετε, τόσα περισσότερα coins θα σας προσφέρει και το ίδιο το παιχνίδι σαν δώρο.

Αυτό βέβαια στο οποίο αξίζει να επιμείνουμε είναι το γεγονός ότι τα skins αυτά δεν θα σας κάνουν πιο δυνατούς στο παιχνίδι, αλλά θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε έναν χαρακτήρα ο οποίος θα ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σας.

Τι μπορώ να αγοράσω με τα Apex Coins;

Με τα Apex Coins μπορείτε να αγοράσετε διαφορετικά skins για τα όπλα σας, καθώς επίσης και τα λεγόμενα Apex Packs, τα οποία σας δίνουν ένα ολόκληρο πακέτο από items. Τα items αυτά μπορούν βέβαια να αγοραστούν και το καθένα ξεχωριστά.

Φυσικά μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση και στο “Battle Pass”, το οποίο περιέχει κυρίως εποχιακά items. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του, ωστόσο αναμένεται να γίνει γνωστή αρκετά σύντομα.

Θα βγάλει τόσα λεφτά όσα το Fortnite;

Αν όχι τόσα, σίγουρα θα βγάλει πολλά. Το cnbc μάλιστα αναφέρει οι μετοχές της ΕΑ ανέβηκαν κατά 13% μέχρι τις 6 Φλεβάρη. Η ίδια η εταιρεία μάλιστα, είχε δηλώσει απογοητευμένη με το προηγούμενο τρίμηνο, όμως οι επενδυτές φαίνεται να το ξέχασαν αυτό αρκετά γρήγορα.

Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι η Epic Games έχει τρία πλέον ανοιχτά μέτωπα απέναντί της, οπότε ίσως να είναι ακόμα πιο εύκολο να κάνει το στραβοπάτημα.

Πηγή: IGN Greece

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

Το καινούργιο Call of Duty: Black Ops 4 Update φέρνει αλλαγές στον χάρτη του Blackout
Wargroove Review
H Epic μηνύει το Fortnite Live festival του Norwich