ΜΟΥΣΙΚΗ

15 συναυλίες για να πάει ο Σεπτέμβρης κάτω

Θανάσης, Sivert Hoyem, Κορκολής, Χαρούλης, Δάκης, δεν παίζει να περίμεναν ποτέ να δουν τα ονόματά τους στην ίδια λίστα. Αλλά θα τα δουν.

Το αστείο με το Wake me up when September ends είναι πλέον εξίσου γραφικό με αυτό του Last Christmas, γι αυτό θα συγκρατηθώ και δεν θα ξεκινήσω έτσι. Όμως, αλήθεια, θα του πήγαινε πάρα πολύ του σημερινού κειμένου να ξεκινήσει με ένα ένα ‘ξύπνα με όταν αρχίσει ο Σεπτέμβρης’. Αλλά, τέλος πάντων, ας όψεται. Είπαμε, συγκρατούμαι. Και αφήνω και τις εισαγωγές γιατί ούτως ή άλλως, είναι περιττές.

Μουσική λοιπόν, κοπέλια. Μουσική.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

Σε ένα sold out τριήμερο, από τις 5 έως τις 7/09 ο Γιάννης Χαρούλης, γεμίζει την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών και κάνει αυτό που ξέρει καλά παρέα με τα κοπέλια. 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ

Στις 7/09 ο γνωστός άγνωστος αιώνιος έφηβος, Φίλιππος Πλιάτσικας, έχει το ετήσιο ραντεβού του με το Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη. Και μας περιμένει να αναβιώσουμε μαζί του τις 1500000 τελευταίες συναυλίες των Πυξ Λαξ.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΑΙΣΧΥΛΕΙΑ-ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

 

Στις 7/09 ο έτερος αιώνιος έφηβος (είναι και πολλοί), Αλκίνοος Ιωαννίδης, την ίδια ημέρα θα βρίσκεται λίγο πιο μακριά, στην Ελευσίνα. Σε έναν υπέροχο χώρο, αυτόν του παλαιού Ελαιουργείου, να κολυμπάει στο βυθό του (πωπω, αηδία, συγγνώμη).

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ B-MOVIES, ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

Στις 8/09 ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει στην Τεχνόπολη μαζί με τους B-Movies για να φέρει τα 90’s λίγο πιο κοντά. Νοσταλγία και Σιωπή.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ

Μιας και μιλήσαμε όμως για νοσταλγία, στις 8/09 στο Θέατρο Βράχων, ο Δάκης, η Ελπίδα , ο Πασχάλης, ο Robert Williams, ο Τζορντανέλλι, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, και η Κατερίνα Αδαμαντίδου θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής για να μας θυμίσουν μεταξύ άλλων, ‘τα καλύτερά μας χρόνια’. Σατανάδες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΗΤΑ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

Στις 9/09 ο Κωνσταντίνος Βήτα θα εμφανιστεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Και η ψυχεδέλεια, μαζί μας.

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ

Την ίδια ημέρα, στις 9/09 δηλαδή, προς Βύρωνα μεριά η Νατάσσα Μποφίλιου θα αποκαλύπτει στο κοινό της την εν λευκώ πλευρά της ζωής. 

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ

Στις 10/09 ο Φοίβος που ξέρει να δίνει μελωδία στις ιστορίες του, θα κάνει ένα ωραίο, ρομαντικό ντου στον Κήπο του Μεγάρου για να βρει τη γυναίκα του Πατώκου.

ΧΑΪΝΗΔΕΣ- ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ

Στις 11/09 ο Γιώργος Αποστολάκης μαζί με τους Χαΐνηδές του, μας αποδεικνύουν ότι ‘και όμως, κινείται’ (χορευτική ομάδα) και παρουσιάζουν για μία ακόμη χρονιά τη δική τους εκδοχή του Ερωτόκριτου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ- 100°C, ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

Στις 12/09 ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C ανεβαίνουν στη σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. Και σιγά, μην κλάψουμε.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

Στις 14/09, μετά της Ματούλας Ζαμάνη και των γνωστών άγνωστων συνεργατών του, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα ανέβει στη σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων με το λαούτο του. Τη συναυλία του, θα ανοίξει το συγκρότημα του γιου του, οι Λάργκο.

IMAM BAILDI, ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στις 17/09 οι Ιμάμ θα κάνουν το Βεάκειο να δει ένα deja vu και να χορέψει στους ρυθμούς του.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

Στις 19/09 ο Σωκράτης Μάλαμας, φέρνει την Αμερική στην Τεχνόπολη. Και τη γεμίζει με κίνδυνο sold out.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ-ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ, ΗΡΩΔΕΙΟ

Στις 26/09, ένα όχι και τόσο αναμενόμενο μουσικό ζευγάρι, ενώνεται επί σκηνής Ωδείου Ηρώδου Αττικού. Σε μία συνεργασία που θυμίζει ηφαίστειο, που ξυπνά.

SIVERT HOYEM, ΗΡΩΔΕΙΟ

Στις 29/09 η συναυλία του μίστερ Madrugada είναι ήδη sold out. Όμως, μία δεύτερη, στις 2/10 μόλις ανακοινώθηκε. Εντάξει, μπήκαμε και λίγο Οκτώβριο, αλλά τον άξιζε τον κόπο. Για τον Πάνο Κοκκινόπουλο βρε αδερφέ.