<img height="1" width="1" style="display:none" src="//www.facebook.com/tr?id=625554890944361&ev=PageView&noscript=1" />

Backstage: Ένα πρωινό με την Έλενα Παπαβασιλείου και τον Βαγγέλη Περρή

Πέρασα ένα πρωινό στον Sfera 102,2. Για να καταλάβω πώς γίνεται να μπορείς να φτιάξεις τόσο πολύ τη διάθεση του κόσμου από τα 10 τετραγωνικά μέτρα ενός ραδιοφωνικού στούντιο.

Το να ξυπνάς το πρωί και να μπορείς να φτιάξεις τη διάθεση της γυναίκας που ξυπνάει δίπλα σου, είναι ικανότητα. Το να ξυπνάς το πρωί και να φτιάχνεις τη διάθεση χιλιάδων ανθρώπων που εκείνη την ώρα πηγαίνουν στη δουλειά, πήζουν μπροστά σε έναν υπολογιστή, κάνουν δουλειές στο σπίτι ή προσπαθούν να κάνουν το μάτι τους να ανοίξει, είναι χάρισμα. Και το δίδυμο Περρής – Παπαβασιλείου φαίνεται ότι έπεσε στη μαρμίτα με το συγκεκριμένο χάρισμα.

 

Ομολογώ ότι τους άκουγα σπάνια. Για την ακρίβεια τον τελευταίο χρόνο δεν ακούω ραδιόφωνο το πρωί. Γνωρίζοντας όμως ότι θα πάω ένα πρωί στα στούντιο του Sfera 102,2, αποφάσισα να κάνω λίγη προετοιμασία. Κι έτσι πέρασα τέσσερα πρωινά ακούγοντας τους δύο παραγωγούς από τις 7 το πρωί ως και τις 10 που δίνουν την σκυτάλη στην Μαρία Φραγκάκη. Το πέμπτο από τα πρωινά αυτά ανέβηκα μέχρι το Νέο Ηράκλειο για να τους συναντήσω από κοντά.

 

Η πρώτη εντύπωση ανοίγοντας την πόρτα του στούντιο ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενη. Δύο χαμογελαστοί τύποι με ακουστικά στο κεφάλι να γελάνε μπροστά σε μικρόφωνα. Ναι, οκ είναι η Έλενα Παπαβασιλείου, που την αναδείξατε πιο όμορφη Ελληνίδα για το 2011. Ναι, οκ είναι ο Βαγγέλης Περρής που έχεις συνηθίσει να βλέπεις στο Όλα κάθε Δευτέρα. Αλλά μέσα σε αυτό το χώρο, με τα ακουστικά του Sfera στο κεφάλι και το βλέμμα του ημίτρελου στο πρόσωπο έμοιαζαν με παλαβοί επιστήμονες που έψαχναν μυστικές φόρμουλες για να κάνουν το ακροατήριο να περάσει καλά. Και το κατάφερναν εξαιρετικά.

Πίστεψέ με έχω παρακολουθήσει αρκετές ραδιοφωνικές εκπομπές από κοντά. Παραγωγούς που στον αέρα είναι κεφάτοι και κατενθουσιασμένοι και στα break κατεβάζουν μούτρα και δεν μιλάνε σε άνθρωπο. Κι εκεί μάλλον βρίσκεται η διαφορά του συγκεκριμένου ντουέτου. Ότι αυτό το παιχνίδι που βλέπεις στα βίντεο, αυτή η διάθεση που ακούς στον αέρα, είναι εκεί και στα διαλείμματα, είναι εκεί μετά την εκπομπή, είναι εκεί στη χημεία ανάμεσά τους.

 

(bonus το γρύλλισμα της Έλενας στο τέλος του βίντεο)

Ο Περρής (όπως φανταζόσουν άλλωστε) είναι ο σοβαρός της υπόθεσης. Που θα κοιτάξει να τηρηθεί το πρόγραμμα, θα φροντίσει να απαντηθούν όλα τα μηνύματα, θα δώσει τον τόνο στην συζήτηση. Είναι όμως και ο πονηρός της εκπομπής. Που θα ανακαλύψει την ατάκα εκεί που δεν υπάρχει, που θα στριμώξει την Έλενα και θα την κάνει να κοκκινίσει. Που θα πάρει ένα ασήμαντο θέμα και θα το αναδείξει σε συζήτηση της ημέρας με τους ακροατές.

 

Η Έλενα από την άλλη φαίνεται να είναι η πιο αυθόρμητη της παρέας. Πειραχτήρι όπου την παίρνει, ναζιάρα στο μικρόφωνο και τις κινήσεις της στο χώρο και πολύ μα πάρα πολύ άμεση στον τρόπο που απευθύνεται στους ακροατές. Το ότι είναι μια πολύ όμορφη, απίστευτα σεξουαλική και ελκυστική γυναίκα το ξέρω, το ξέρεις και δεν περιμέναμε να βρεθεί το ONEMAN στα στούντιο του Sfera 102,2 για να το καταλάβουμε.

 

Το να κάτσουμε όμως απλά πίσω από τα μικρόφωνα και να τους παρατηρήσουμε να κάνουν την εκπομπή, δεν ήταν φυσικά αρκετό. Έπρεπε να τους μιλήσουμε για την εκπομπή, τους ακροατές που την πέφτουν στην Έλενα και τα φαγητά που μπαινοβγαίνουν στο στούντιο κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

 

Εξού και η συνέντευξη που έδωσαν on cam απαντώντας στα ερωτήματα. Όχι σαν να είχαν μπροστά τους μία κάμερα, αλλά σαν να είχαν δύο μικρόφωνα. Δες τα βίντεο και θα καταλάβεις..

Για την ψηφοφορία του Oneman που ανέδειξε την Έλενα ωραιότερη Ελληνίδα για το 2011

 

Για το ότι η Έλενα του ορμάει στην εκπομπή

 

Για την βασίλισσα της πρωινής ζώνης

Για τους ακροατές που την πέφτουν στην Έλενα

 

Για το πώς περνάει ο Βαγγέλης Περρής τα πρωινά του με την Έλενα

 

Για τις "γουρουνιές" που κάνουν στο στούντιο

 

(έκτακτη συμμετοχή - Μαρία Φραγκάκη)

Για τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο Twitter

 

Για το ποιος αναλαμβάνει να φτιάξει τη διάθεση του άλλου

 

Για το ξυπνητήρι του καθενός

 

Για τη γερμανική έκκληση της Έλενας στους τουρίστες να έρθουν στη χώρα μας

 

Ακόμα περισσότερο δίδυμο Περρής - Παπαβασιλείου, κάθε πρωί στον Sfera 102,2

ADVERTISING
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
  • top stories
  • 24MEDIA NETWORK

ΜΟΥΣΙΚΗ