ΜΟΥΣΙΚΗ

Κι όμως, το ‘All I Want for Christmas is You’ μπήκε για πρώτη φορά στο top-10 του Billboard

Δικαιώση πρώτη φορά 23 χρόνια μετά.

Μετά από αλλεπάλληλες ατυχείς εμφανίσεις και πολύ θάψιμο η Μαράια έχει αρχίσει να κερδίζει τη συμπάθεια του κόσμου του ίντερνετ, το οποίο σημαίνει του κόσμου γενικότερα.

Πέρσι την Πρωτοχρονιά τραγούδησε playback στην Times Square της Νέας Υόρκης στην αρχή σταματώντας και λέγοντας στο κοινό να τραγουδήσει και στη συνέχεια εγκαταλείποντας κάθε προσπάθεια και φεύγοντας από τη σκηνή. Τα έσωσε όμως όλα με αυτό το tweet.

 

Ένα μήνα πριν είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες με το καινούριο της αμόρε στην παραλία, φανερά με δική της πρωτοβουλία αν κρίνουμε από το πόσο στημένες και awkward ήτανε.

Δύο χρόνια πριν από αυτό, κάποιος κακεντρεχής απομόνωσε τα φωνητικά της από την ερμηνεία της στο Rockefeller Center και άρχισαν όλοι να θάβουν το κορίτσι και να λένε ότι δεν μπορεί να πιάσει τις υψηλές νότες του παρελθόντος για τις οποίες έγινε γνωστή και πρέπει επιτέλους να αποσυρθεί.

Τα νέα όμως φέτος φαίνεται να είναι καλά για την καλτ ντίβα, αφού για πρώτη φορά το ‘All I Want for Christmas is You’ μπήκε στη δεκάδα του Billboard Hot-100.

Καλά κάνει και σας φαίνεται περίεργο αυτό, γιατί οφείλεται περισσότερο στους περίεργους κανόνες που έχει το Billboard για τα top του.

Το τραγούδι που έχει γίνει ένα με τα Χριστούγεννα βγήκε την 1η Νοεμβρίου του 1994, χωρίς να είναι όμως εμπορικά διαθέσιμο ως σινγκλ. Σύμφωνα με τους κανόνες του Billboard που ισχύαν εκείνη την εποχή δεν μπορούσε να συμπεριληφθεί στο Hot-100. O κανόνας καταργήθηκε το 1998 και έτσι τον Ιανουάριο του 2000 έφτασε στη θέση 83. Πέρασαν τέλος πάντων πολλά χρόνια που έμπαινε έβγαινε, καταργούνταν και δημιουργούνταν κανόνες μέχρι που το 2017 ήρθε η δικαίωση.

Τη στιγμή που μιλάμε βρίσκεται στην 9η θέση του Hot-100 και έχουμε ακόμη μία εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα. Επίσης ειδήσεις όπως αυτή βοηθάνε στην προώθηση του τραγουδιού, άρα βάζουμε και εμείς ένα λιθαράκι στο να φτάσει κι άλλο ψηλά το Μαράκι. Ξέρετε φαινόμενο πεταλούδας, ντόμινο κλπ.

Ο ύμνος των Χριστουγέννων έκανε ένα ακόμη ρεκόρ φέτος, αφού βρίσκεται για 27η εβδομάδα στο Νο1 του Holiday chart, ξεπερνώντας σταρς όπως οι φίλες Gwen Stefani και Sia που βγάλανε ολοκαίνουριους χριστουγεννιάτικους δίσκους το Φθινόπωρο.

Ενισχύοντας τη χριστουγεννιάτικη παρουσία της το κορίτσι άρχισε πριν λίγες μέρες χριστουγεννιάτικο τουρ σε Ηνωμένες Πολιτείες και Βασίλειο, τον Νοέμβριο έβγαλε animation ταινία ‘All I Want for Christmas is You’ με πρωταγωνίστρια την ίδια σε παιδική ηλικία, ενώ είναι υποψήφια και για Χρυσή Σφαίρα με το τραγούδι ‘The Star’ γραμμένο για την ταινία ‘The Star’, η οποία είναι επίσης κινουμένων σχεδίων.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

Ξέρεις πόσα βγάζουν κάθε χρόνο οι Wham από το Last Christmas;
Αυτά είναι τα 10 πιο επιτυχημένα pop τραγούδια της 25ετίας