ΛΙΣΤΕΣ

Τι γίνεται όταν πρώην διάσημοι ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία από τη ζωή;

Μια συλλογή από απόλυτα cringe καταστάσεις. Οι ευαίσθητοι παρακαλούνται να απομακρυνθούν από την οθόνη.

Το κοινό χαρακτηριστικό των διασήμων που θα δούμε είναι ότι η ζωή τους έχει δώσει ήδη την ευκαιρία τους. Ήταν κάποτε διάσημοι ή έκαναν κάποια επιτυχία και έρχονται να διεκδικήσουν πάλι αυτό που νιώθουν ότι τους χρωστάει η ζωή. Παρότι δεν είναι κακό αυτό που κάνουν, ούτε οι κριτές ούτε το κοινό είναι επιεικείς μαζί τους, γιατί πολύ απλά είχαν την ευκαιρία τους. Έτσι, το μόνο που σου βγαίνει να πεις όταν τους βλέπεις είναι ένα απλό “Oh honey!”.

Στο σημείο αυτό θα κάνω μια μεγάλη παρένθεση. Στις 7 Φεβρουαρίου του 2011 παίχτηκε το πρώτο κακό επεισόδιο του How I Met Your Mother. Ήταν το ‘Oh Honey’ με την Katy Perry και ήταν η πρώτη φορά που είπα ότι αυτό το επεισόδιο really didn’t tie the room together. Από κει και πέρα τα επεισόδια ήταν το ένα πιο λάθος από το άλλο και δεν θα έπρεπε να υπάρξουν ποτέ (με μόνη εξαίρεση το ‘Ducky Tie’ της έβδομης σεζόν και -πεπαλαιωμένο- το τελευταίο επεισόδιο της σειράς). Παρ’ όλα αυτά, χάρη σε αυτό το επεισόδιο μπορώ να δώσω στο ‘Oh Honey’ το χρώμα και τον τόνο που του αρμόζει.

 

Ακολουθούν οι πιο ‘oh honey’ τηλεοπτικές στιγμές ημιδιασήμων.

Tο ντοκιμαντέρ για την επάνοδο της Jamie Lynn Spears

 

Στην Ελλάδα τη γνωρίσαμε λίγο την Jamie Lynn, την μικρή αδερφή της Britney Spears. Στην Αμερική όμως ήταν πασίγνωστη, αφού είχε την δική της σειρά στο Nickelodeon, το ‘Zoey 101’, από τα δεκατρία της χρόνια. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η Jamie Lynn θα βάδιζε στα χνάρια της Britney, τελικά βάδισε αλλά προσπερνώντας τα χρόνια της ιντερνάσιοναλ επιτυχίας και πηγαίνοντας κατευθείαν στο μοντέλο του 2007. Η Jamie Lynn έμαθε ότι είναι έγκυος στα 16 της και από τότε η καριέρα της κατρακυλά. Για την ακρίβεια έπιασε πάτο. Δέκα χρόνια μετά και μεταμορφωμένη από κουλ κοριτσάκι σε hillbilly αποφασίζει να επιστρέψει δυναμικά και προετοιμάζει το κοινό της για αυτό με ένα σαραντάλεπτο ντοκιμαντέρ που εξηγεί χωρίς καθόλου δυναμισμό πόσο δυναμικά θα επιστρέψει. Oh honey!

O Don Philip πάει στο X Factor

 

Ο Don Philip είχε κάνει στα 90s ένα ντουέτο με την Britney και μετά χάθηκε, μέχρι που αποφάσισε να διαγωνιστεί στο X Factor την χρονιά που ήταν κριτής και η Britney (μια αποτυχημένη όπως θα δούμε παρακάτω επίκληση στο συναίσθημα). Ξεκινά να τραγουδά με περισσότερο vocal fry από την Britney και από τις Kardashian μαζί, κλαίγοντας και κοκκινίζοντας. Οι κριτές συμφώνησαν ομόφωνα ότι ο Don Philip δεν έχει ωραία φωνή και εκείνος έφυγε στεναχωρημένος που πλήγωσε την Britney.

Ο Δήμος Μπέκε που πήγε για δεύτερη ευκαιρία στη ζωή στο The Voice

 

 

 

Το 2003 ο Δήμος Μπέκε ήρθε για να αντικαταστήσει τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου που αποχώρησε από τους ΟΝΕ. Μένουν κανένα χρόνο μαζί και μετά το συγκρότημα διαλύθηκε οριστικά. Όσοι ήξεραν τότε τους ΟΝΕ, θυμούνται την αποχώρηση του Χριστοφόρου, την δακρύβρεχτη συνέντευξη στην Κατρίτση και την αγωνία για την αντικατάστασή του. Όσο λοιπόν σοκαρίστηκαν οι κριτές από την εμφάνιση του Δήμου Μπέκε στο παιχνίδι, σοκαρίστηκαν και οι θεατές. Ο Δήμος είχε ωραία φωνή αλλά έφυγε στα battles γιατί και ο Ρέμος που ήταν ο coach του, είπε το αυτονόητο, ότι είχε την ευκαιρία του στο παρελθόν.

Η κόρη του Jim Carrey πήγε στο American Idol

 

Η ίδια δεν ήταν ποτέ διάσημη και είναι συμπαθέστατη, αλλά ίσως παραείναι συμπαθέστατη. Είναι αυτό που λέμε καλή κοπελίτσα. Απλά δυστυχώς ο κόσμος είναι σκληρός και δεν μπορεί να συμπονέσει την κόρη ενός επιτυχημένου, πλούσιου, πασίγνωστου ηθοποιού που ήρθε να βρει την τύχη της σε ένα παιχνίδι που έχει διαμορφωθεί για να εκπληρώνει το American Dream. Γιατί η κόρη του Jim Carrey δεν είναι ο καθένας και θεωρητικά ζει ήδη το American Dream, αφού ο πατέρας της είναι τόσο πετυχημένος. Επιπλέον δεν έχει και κανένα φοβερό ταλέντο και όσο γλυκούλα και να είναι, το μόνο που μπορείς να πεις είναι “oh honey”. 

Όλες οι φορές που πήγε σε ριάλιτι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

 

(Dream Show)

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μεγάλωσε στα πόδια της ελληνικής τηλεόρασης. Έχει συμμετάσχει σε ό,τι μουσικό ριάλιτι έχει υπάρξει (όχι ντάξει, υπερβολή, όχι σε ό,τι έχει υπάρξει, στα Idol πχ. δεν πήγε, αλλά έχει συμμετάσχει σε πολλά και πιο πολύ απ’ τον καθένα). Σε όλα του λένε καλά λόγια και σε όλα κόβεται στους ημιτελικούς.

 

(Ελλάδα έχεις ταλέντο 2)

 

(X Factor 3)

 

(The Voice)

Είναι μια καλή μελέτη περίπτωσης για να διευθετηθεί επιτέλους το θέμα του αν ο επιμένων νικά. Προς το παρόν όχι, αλλά ο Μαυρίκιος είναι μόνο 25 και έχουμε ακόμη λίγο μέλλον μέχρι τα ριάλιτι να γίνουν έτσι.

Didn’t make the cut: Η Curly Sue στο The Voice

 

Η Curly Sue θα μπορούσε να είναι μέσα σε αυτή την χαιρέκακη λίστα, μόνο που η Curly Sue είναι η Curly Sue και η Alisan Porter ήρθε κουλ και αεράτη, με λίγο ντράμα, αλλά πώς να το κάνουμε είναι η Curly Sue. Εν τέλει η 90s νοσταλγία και ο αέρας της την έκαναν να νικήσει στο φετινό αμερικάνικο The Voice. Τώρα αν θα κάνει καριέρα δεν ξέρουμε (δυσοίωνο). Πάντως για όλα υπάρχει ελπίδα.