LIVE

Πήγα ξανά στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας της Amita Motion 12 χρόνια μετά

Η φετινή διοργάνωση ήταν μεγαλύτερη, δυνατότερη και θετικότερη από ποτέ.

Ήταν 2007 και ήταν η δεύτερη χρονιά που θα διεξαγόταν η Ημέρα Θετικής Ενέργειας. Πήγαινα Β’ Λυκείου και επρόκειτο για το γεγονός του Σεπτεμβρίου. Την πρώτη χρονιά είχε γίνει στην Τεχνόπολη, τη δεύτερη στο Tae Kwon Do και τα τελευταία χρόνια πραγματοποιείται στο ΟΑΚΑ, ενώ έχει «ταξιδέψει» και σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας. Έχω λοιπόν την τιμή να λέω ότι είχα πάει στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας από τα πρώτα «βήματα» της.

Το 2007, λοιπόν, έπαιζε όλη μέρα σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις το ‘Fairytale Gone Bad’ του φινλανδικού συγκροτήματος Sunrise Avenue -ξεκάθαρα η μεγαλύτερη επιτυχία της εποχής. Μπείτε και δείτε στα σχόλια του κομματιού πόσοι πολλοί είναι οι Έλληνες. Μια φίλη μου και εγώ ήμασταν μεγάλες φαν του ‘Fairytale Gone Bad’ και αν και το υπόλοιπο line up ήταν πολύ καλό, οι Sunrise Avenue ήταν ο λόγος που δεν θα το χάναμε με τίποτα.

12 ακριβώς χρόνια μετά, βρέθηκα πάλι στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας, και είχαν αλλάξει πολλά. Δεν είμαι πια μαθήτρια Λυκείου και δεν είμαι 17, αλλά δημοσιογράφος και είμαι 29. Όμως δεν έχω αλλάξει μόνο εγώ. Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας έχει αλλάξει ακόμα περισσότερο.

Όλα αυτά τα χρόνια καταφέρνει να πρωταγωνιστεί με το δυνατό line up, τις εντυπωσιακές εκπλήξεις και φυσικά τη θετική ενέργεια που μοιράζει! Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019, λοιπόν ήταν η απόλυτη μουσική εμπειρία! Το Playmotion, η νέα πλατφόρμα της Amita Motion με είχε βάλει στο κλίμα με τις εκπλήξεις και τα project που παρουσίαζε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά το αποκορύφωμα θετικής ενέργειας κι αισιοδοξίας το επιφύλαξε για την 6η Σεπτεμβρίου στο Τείχος των Εθνών, στο ΟΑΚΑ. Εκτός από το line up που ήταν το μεγαλύτερο στην ιστορία της, η ΗΘΕ 2019 είχε και την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου. Έκανε ρεκόρ με περισσότερα από 80.000 άτομα! 80.000 fans της Amita Motion που δε σταμάτησαν λεπτό να χορεύουν, να τραγουδούν, να διασκεδάζουν! Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας σίγουρα αποτελεί τη μεγαλύτερη μουσική γιορτή της χώρας μας, αντάξια αντίστοιχων μουσικών εκδηλώσεων στο εξωτερικό!

Η σκηνή, το videowall, τα χορευτικά ήταν όλα προσεγμένα στην εντέλεια. Το line up αποτελούνταν από τα πιο χοτ ονόματα σήμερα στην Ελλάδα. Άλλωστε η ΗΘΕ πάντα είχε τους καλύτερους στη σκηνή της, φέτος όμως ήταν όλοι όλοι. Και πάνω στη σκηνή και κάτω από αυτή. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι ΜΕΛΙSSΕS, η Ελένη Φουρέιρα και ο Lil Barty με το “Άλλο level“, ο Fy, ο Light, ο Snik, ενώ Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής ήταν οι Marcus & Martinus! Μαζί τους ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο Αναστάσιος Ράμμος, η Έλενα Τσαγκρινού, οι Αlcatrash, ο D3LTA, ο Jimko, η Josephine, ο Mad clip, ο Mike, η Natasha Kay, ο Oge, ο Dj Pitsi, οι The Players, η Vemily, οι Wolves και ο YPO.

Δεν πρόκειται να ξαναχάσω αυτή τη γιορτή! Και για να διατηρήσω τη θετική ενέργεια στα ύψη #kathemera θα μπαίνω στη νέα πλατφόρμα της Amita Motion, το Playmotion που είναι γεμάτη μουσική, εκπλήξεις & εμπειρίες!