AP
ΛΙΣΤΕΣ

4 τραγούδια που πρέπει να ακούσεις αυτή την εβδομάδα

To PopCode διαλέγει τα κομμάτια που βγήκαν αυτή την εβδομάδα και αξίζουν την προσοχή μας.

Μέσα στο μουσικό χάος το PopCode έψαξε, άκουσε, ξεχώρισε και χώρισε σε 4 κατηγορίες τα κομμάτια που πρέπει να ακούσουμε για αυτή την εβδομάδα.

Οι κατηγορίες μας είναι το κάτι παλιό, το κάτι καινούριο, το κάτι δανεισμένο και το κάτι μπλε και πολλές φορές καταπατώνται χωρίς καμία προειδοποίηση.

Γιατί έτσι.

SOMETHING OLD

Dua Lipa – IDGAF

Παλιό (όχι πολύ) και αγαπημένο (πολύ) το τραγούδι και ολοκαίνουριο το κλιπ του. Η Dua Lipa τραγουδάει nuk të dua στον πρώην αγαπημένο και δίνει το πιο ωραίο φιλί στον εαυτό της.

SOMETHING NEW

Jorja Smith – Let Me Down ft. Stormzy

Ανερχόμενη Jorja, καθιερωμένος Stormzy και πόνος στην καρδιά φέρνουν καλά αποτελέσματα λένε.

SOMETHING NEW

Το ‘Crisis Fest’ όπως και όλη η παρουσία των Sunflower Beam έχει άρωμα από το παρελθόν και ας είναι τρεις νέοι εικοσάρηδες από το Μπρούκλιν. Ετοιμάζονται λοιπόν να βγάλουν το νέο τους άλμπουμ και μέχρι τότε μας πετάνε και από ένα κομμάτι.

SOMETHING BLUE

ΒØRNS, Lana Del Rey – Blue Madonna

To Λανάκι έχει υποφέρει τελευταία με όλη αυτή την ιστορία με τους Radiohead και το ‘Get Free’ που το πήρε ή δεν το πήρε από το ‘Creep’. Βγήκε όμως αυτό το νέο, ωραίο τραγουδάκι της και Børns το παρόν δεν μοιάζει πολύ με άλλου καλλιτέχνη. Το ‘Blue Madonna’ είναι μέρος του ολοκαίνουριου, ομώνυμου άλμπουμ του Børns, που είναι όλο καλό.