NDP
ΜΟΥΣΙΚΗ

Όταν ο Νίκος Μίχας ανακάλυψε το ελληνικό τραπ

Πιο μπροστά από την εποχή του.

Τον τελευταίο καιρό που έχει γίνει της μόδας το ελληνικό τραπ και η ομιλία Sin Boy, μπήκα σε σκέψεις. Η μουσική τραπ συμβαίνει στην Ελλάδα τα τελευταία 2 χρόνια με αποκορύφωμα τους τελευταίους μήνες μετά το ‘mama?’. Η τραπ ομιλία όμως τώρα παίρνει τα πάνω της και γίνεται όλο και πιο ακαταλαβίστικη.

Έτσι συχνά υπάρχουν κάτω από τραπ βίντεο σχόλια, που θέλουν να είναι αστεία, τύπου “πολύ καλό! πότε θα βγει και στα ελληνικά;”. Τέτοια σχόλια γίνονται, για να ειρωνευτούν τον τραγουδιστή, αφού ήδη ελληνικά μιλάει, αλλά μασώντας τα με τρόπο που να μην καταλαβαίνουμε πάντα όλες τις λέξεις και να βγάζουμε νόημα από τα συμφραζόμενα.

Σε άλλες περιπτώσεις όπως του ‘mama?’ δεν έβγαινε νόημα ούτε από τα συμφραζόμενα, έτσι οι τραγουδιστές απαντήσαν πολλές φορές σε ερωτήσεις δημοσιογράφων τι εννοούν οι στίχοι. Τέλος πάντων τελευταία φορά που αναφερόμαστε στο ‘mama?’, γιατί κούρασε πλέον.

Στο θέμα μας. Συλλογίστηκα, επειδή σκοπεύω να πάω διακοπές στα Κύθηρα, που πλέον διαμένει ως γιατρός ο πρώην παίκτης του Fame Story 2, Νίκος Μίχας, ότι εκείνος ήταν ο πρώτος που έκανε τραπ στην Ελλάδα. Ας το θυμηθούμε λοιπόν!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πιο παθιασμένοι έρωτες των ελληνικών ριάλιτι