LIVE

Οι Thunder βρέθηκαν στην μπανιέρα με την Πάμελα Άντερσον πριν γίνει διάσημη

Μιλήσαμε με τον Danny Bowes λίγες μέρες πριν την εμφάνισή τους στο Gagarin.

Το Σάββατο 19 Μαϊου έρχεται στο Gagarin ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της hard rock σκηνής. Οι Βρετανοί Thunder σχηματίστηκαν το 1989 και γρήγορα έγιναν γνωστοί στη σκηνή. Σήμερα σχεδόν 20 χρόνια μετά η καριέρα τους βρίσκεται στο αποκορύφωμα της μετά από μια πολύ πετυχημένη περιοδεία που ξεκίνησαν το 2017 και θα συνεχίσουν και το υπόλοιπο 2018.

Εμείς μιλήσαμε με τον Danny Bowes, τραγουδιστή της μπάντας και του ζητήσαμε να μας περιγράψει μερικές από τις πιο κορυφαίες στιγμές τους.

ΟΣΟ ΕΙΧΑ ΦΩΝΗ

Η μπάντα μας ξεκίνησε το 1989 και ήμασταν αρκετά τυχεροί ώστε να μας καλέσουν να ανοίξουμε το φεστιβάλ Monsters Of Rock τον Αύγουστο του 1990. Το πρώτο μας άλμπουμ είχε βγει λίγους μήνες πριν και είχαμε πολλή αγωνία, έχασα όμως τη φωνή μου 4 μέρες πριν το σόου.

Είδα ένα γιατρό 3 μέρες πριν, μου έκανε μια ένεση και μου είπε να μην μιλήσω ή τραγουδήσω μέχρι το λάιβ. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να μείνω τελείως σιωπηλός για 3 μέρες, κάτι πολύ δύσκολο για μένα. Αν η πολυλογία ήταν Ολυμπιακό άθλημα, θα ήμουν πρωταθλητής.

Ήμουν τρομοκρατημένος που έπρεπε να βγω σε 80000 άτομα χωρίς να ξέρω αν θα μπορώ να τραγουδήσω.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και η συναυλία ήταν φανταστική. Θα μπορούσαν όλα να χουν τελειώσει για εμάς εκείνη τη βραδιά.

ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ

Κυκλοφορήσαμε το πρώτο μας άλμπουμ δύο φορές στις ΗΠΑ. Μία στην Capitol Records, και μία στην Geffen. Ο λόγος είναι μια μεγάλη ιστορία, που δεν χρειάζεται να πούμε τώρα. Και τις δύο φορές το ‘Dirty Love’ κυκλοφόρησε ως σινγκλ και έγιναν δύο κλιπ. Λίγοι ξέρουν ότι η Pamela Anderson έπαιξε στο κλιπ και ότι σε μια σκηνή βρέθηκε στο ντους με τον ντράμερ μας τον Harry.

Ήταν φυσικά πολύ πριν γίνει διάσημη με το Baywatch.

ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ WEBLEY

Το καλοκαίρι του 1995 θα κάναμε τουρ με τους Bon Jovi. Η κόρη μου ήταν τριών τότε, είχε έρθει μαζί μας και κατέληξε να παίζει ποδόσφαιρο με τον Jon Bon Jovi στα παρασκήνια. Και εδώ να αναφέρω ότι ήταν και πολύ καλύτερή του. Μετά το λάιβ κλωτσήσαμε άπειρες μπάλες προς το κοινό, απλά και μόνο για να λέμε ότι παίξαμε μπάλα στο Wembley.

Χαλάσαμε πολλά λεφτά, αλλά άξιζε.

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ VAN HALEN ΦΑΓΑΝΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΜΑΣ

Όταν κάναμε το UK Tour με τους Bon Jovi, μετά από μας έβγαιναν οι Van Halen και μας κάλεσαν για να γνωριστούμε στο καμαρίνι τους στη Wembley Arena. Ήταν πολύ καλοί μαζί μας, μας είπαν όμως ότι θα γυρίσουν στην Αμερική και δεν θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τουρ. Είπαν ότι χαίρονταν πολύ που γυρνάνε σπίτι και ότι είχαν βαρεθεί να τρώνε τη σκόνη μας κάθε βράδυ.

Τότε τους ζήτησα να επαναλάβουν αυτό που είπαν, γιατί δεν ήμουν σίγουρος ότι άκουσα σωστά.

Οι Van Halen να τρώνε την σκόνη των Thunder και να το λένε οι ίδιοι οι Van Halen.

Μοναδική στιγμή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Gagarin205 (Λιοσίων 205, Αθήνα)

20:00 Kingdragon

21:00 SL Theory

22:30 Thunder

Προπώληση: €32 | Ταμείο: €35

www.viva.gr | 11876 |Seven Spots | Reload| Media Markt | Ευριπίδης| Τεχνόπολη| Αθηνόραμα.gr |Viva Kiosk