ΘΕΑΤΡΟ

Κέρδισε πρόσκληση για την παράσταση ‘Έπεσε Νέκρα’

Το Oneman εξασφάλισε για τέσσερις τυχερούς δωρεάν εισιτήρια για την παράσταση της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Αποθήκη.

Η εξαιρετική μαύρη κωμωδία του Τιερί Ζανσέν, με έξυπνο χιούμορ, ωραίους χαρακτήρες, γρήγορο ρυθμό κι ανατροπές ανεβαίνει σε σκηνοθεσία της Λίνας Ζαρκαδούλα στο Θέατρο Αποθήκη.

Η υπόθεση: Τι κάνουν σ΄ ένα νεκροστάσιο μια παρουσιάστρια δελτίου καιρού, μια ακτιβίστρια της Greenpeace και μια εγκληματολόγος που μιλάει σαν ρομπότ; Ποιος είναι μέσα στο φέρετρο; Ο Φρανκ, ο Ζακ ή ο Μικ; Τι κοινό έχουν μεταξύ τους η Κριστίν, η Αναΐς και η Λόλα; Ανακαλύπτουν εντελώς τυχαία πως «μοιράζονταν» τον ίδιο άντρα! Τότε «βγάζουν νύχια» και διεκδικούν τον τίτλο της «Πρώτης κυρίας» στην καρδιά του συγχωρεμένου… Ξαφνικά, χτυπά το τηλέφωνο της Κριστίν. Στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο διευθυντής της αστυνομίας: «Πώς είπατε; Ζει;» Οι 3 «χήρες» κοιτάζονται μεταξύ τους δολοφονικά.

Με αφορμή την ανδρική απιστία, ο Τιερί Ζανσέν θίγει αριστοτεχνικά την αυταπάτη του έρωτα (που είναι άλλωστε κοινή και στα δυο φύλα), το ανικανοποίητο της ανθρώπινης φύσης, τη μοναξιά και την οικολογική καταστροφή.

Η μετάφραση είναι του Δημήτρη Ψαρρά, η σκηνοθεσία της Λίνας Ζαρκαδούλα, η μουσική του Μίνωα Μάτσα, τα σκηνικά της Αθανασίας Σμαραγδή, τα κοστούμια του Γιώργου Σεγρεδάκη. Τους φωτισμούς επιμελείται ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, βοηθός σκηνοθέτη ήταν ο Νίκος Αποστολίδης.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ώστε να κερδίσεις μία από τις δύο διπλές προσκλήσεις, το μόνο που χρειαζόμαστε από σένα μέχρι την Παρασκευή 2/12 στις 14.00 είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα. Όλα τα υπόλοιπα, τα αφήνουμε στην τύχη σου.