<img height="1" width="1" style="display:none" src="//www.facebook.com/tr?id=625554890944361&ev=PageView&noscript=1" />

Φήμη-σοκ: Επιστρέφει η Kimberly από τους νεκρούς στο 'Melrose Place';

Μπορεί η Marcia Cross να επιστρέψει στην αγαπημένη μας σαπουνόπερα; Και πώς θα συμβεί αυτό; Ενώνουμε τις τελείες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην διαβάσετε αν δε θέλετε να γνωρίζετε τίποτα για τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Όπως όλοι θα θυμόμαστε, το μεγάλο σοκ της φετινής 2ης σεζόν του 'Melrose Place' ήρθε στη διάρκεια των Novermber sweeps, στο επεισόδιο της 17ης Νοεμβρίου, όταν το αμάξι της Kimberly και του Michael αναποδογύρισε ρίχνοντας τη δημοφιλή γιατρό της Marcia Cross σε κώμα.

Μάλιστα, 2 βδομάδες μετά μάθαμε πως η Kimberly πέθανε.

Η παρέα συνέχισαν τις ζωές τους κανονικά, έχουν περάσει πια αρκετοί μήνες (και 15 επεισόδια!) από τότε, ο Michael είναι παντρεμένος με τη Sydney, μάλιστα ο γάμος τους μας έχει δώσει τις πιο ζουμερές ανατροπές των τελευταίων εβδομάδων. Ο Michael, στο επεισόδιο που είδαμε πριν 2 βδομάδες, επιχείρησε να σκοτώσει τη Sydney και η Jane ήταν που αργότερα τους εκβίασε ώστε να παραμείνουν πατρεμένοι.

Ποιο θα ήταν το χειρότερο πιθανό πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί αυτή τη στιγμή μέσα σε αυτή την κατάσταση; Μια πιθανή επιστροφή της Kimberly ίσως;

Ναι, καλά διαβάσατε. Αυτό ακριβώς πιστεύουμε πως πρόκειται να συμβεί, και μάλιστα πολύ σύντομα!

Πολλοί ήταν φυσικά εκείνοι που δεν πίστεψαν ποτέ πως η σειρά του Fox θα σκότωνε με τέτοιο τρόπο έναν τόσο δημοφιλή και κεντρικό χαρακτήρα, όμως καθώς οι μήνες περνούσαν, φάνηκε πως ίσως και όντως να συνέβη έτσι.

Όμως μια παλιά καλή συμβουλή είναι πως αν δε δούμε πτώμα δεν πρέπει να πιστεύουμε τίποτα, και αυτό ήταν κάτι που πάντα έμενε χαραγμένο στον εγκέφαλό μας όσο αφορά τη μοίρα της Kimberly.

Τις υποψίες ήρθαν να φουντώσουν κάποια φωτορεπορτάζ που διέρρευσαν από γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων της σεζόν. Η ποιότητα των εικόνων είναι πολύ κακή όπως θα δείτε, πιθανώς επειδή οι παραγωγοί θέλουν να κρατήσουν τα πάντα υπό άκρα μυστικότητα, κρατώντας την Marcia Cross μακριά από αδιάκριτα μάτια των ρεπόρτερ και ντόπιων περαστικών. Είναι εμφανές πως το Fox δε θα ήθελε αυτές οι φωτογραφίες να δουν το φως της μέρας.

Είναι η Marcia Cross η γυναίκα στα δεξιά; Μάλλον έτσι φαίνεται! Φυσικά δεν έχουμε καμιά επίσημη επιβεβαίωση, με την ηθοποιό στις συνεντεύξεις της να συνεχίζει να επιμένει πως ο χαρακτήρας της στο 'Melrose Place' είναι νεκρός.

Ακόμα όμως κι αν αυτή είναι όντως η Marcia Cross και διαβάζει δίπλα στους Thomas Calabro (Michael) και Heather Locklear (Amanda), δε θα μπορούσε κάλλιστα να πρόκειται για μια σκηνή φλάσμπακ; Που ενδεχομένως, ενόψει του season finale, να επιχειρεί να εμβαθύνει στις παλιές σχέσεις των χαρακτήρων, παρέα με κάποια ενδεχόμενη αποκάλυψη;

Θα μπορούσε. Και φυσικά θα έβγαζε νόημα ακόμα κι έτσι οι παραγωγοί να θέλουν να κρατήσουν ως επτασφράγιστο μυστικό την επιστροφή της Marcia Cross, ακριβώς για την αποφυγή άρθρων σαν αυτό.

Όμως! Εμείς συνεχίσαμε να το ψάχνουμε, και βρήκαμε την επίσημη περιγραφή που έχει στείλει το Fox, για ένα επερχόμενο επεισόδιο του 2ου κύκλου. Τώρα, όλοι ξέρουμε πως αυτή τη βδομάδα δεν είχαμε καινούριο επεισόδιο, και πως το επόμενο θα έχει σημαντικές εξελίξεις ως προς το γάμο του Michael και της Sydney. Όμως μετά;

Διαβάστε την κρυπτική περιγραφή του επεισοδίου που θα προβληθεί στις 27 Απριλίου:

O Michael θα έχει την ευκαιρία να "γυρίσει πίσω το χρόνο" και θα αφορά και το γάμο του; ΧΜ.

Συγγνώμη, αλλά ένα κι ένα κάνουν επιστροφή της Kimberly Shaw από τους νεκρούς, είμαστε σίγουροι για αυτό.

Μπορεί στη φωτογράφιση του περιοδικού Rolling Stone για το 'Melrose Place' που κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα να μη συμπεριλαμβάνεται η Marcia Cross,

αλλά κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα η σειρά θα μας προσφέρει πολλές ακόμα στιγμές σαν αυτή:

Τα επεισόδια στις 20 και 27 Απριλίου μπορεί να αλλάξουν τα πάντα. Να είστε σε ετοιμότητα. Εμείς προειδοποιήσαμε.

TAGS
1994
ADVERTISING
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
  • top stories
  • 24MEDIA NETWORK

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ