CASA DE PAPEL

Η αλήθεια πίσω από το ψεύτικο γέλιο του Denver

O Ισπανός ηθοποιός, Χάιμε Γιορέντε, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το περίφημο γέλιο του χαρακτήρα του.

Για τον τρίτο κύκλο του Casa de Papel τα είπαμε σε προηγούμενο κείμενο. Αυτή τη φορά, θα ασχοληθούμε με ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Denver. Ναι, αυτόν τον οξύθυμο τύπο που έχει καταφέρει να γίνει γνωστός από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς, εξαιτίας του ιδιαίτερου και εκνευριστικού γέλιου του.

Ο Denver των πρώτων δύο σεζόν είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν της τελευταίας κι αυτό γιατί πλέον είναι πατέρας (έστω και αν το παιδί είναι του Αρτούρο). Έχει πλέον στο πλευρό του την Estocolmo και γενικά δείχνει (επιφανειακά τουλάχιστον) να νοιάζεται περισσότερο. Δεν αποφεύγει, βέβαια, τις επιπολαιότητες. Είναι στο DNA του.

Το χαρακτηριστικό του γέλιο είναι επίσης στο DNA του. Αν κάνεις μια βόλτα στο youtube θα δεις ακόμα και video αφιερωμένα στο ψεύτικο γέλιο του, με όλες τις σκηνές που γελάει. Πάρε μια γεύση.

Γι’ αυτό το γέλιο είχε μιλήσει σε εκπομπή του ισπανικού καναλιού ‘Antena 3‘, ο Ισπανός ηθοποιός Χάιμε Γιορέντε, που υποδύεται τον Denver. Όπως είπε: “Ήμουν στο σπίτι και προσπαθούσα να μάθω το ρόλο μου. Το γέλιο μου βγήκε τελείως τυχαία σε κάποια φάση και μου άρεσε πολύ. Μετά μου ήταν δύσκολο να το ξαναπετύχω και το δοκίμασα ξανά και ξανά, ώσπου το κατάφερα και το κρατήσαμε”.

Πολλοί φαν της σειράς προσπάθησαν να μιμηθούν το γέλιο του Denver ανεβάζοντας κατά καιρούς videos στα social media, ενώ μία εξ αυτών ήταν και η Ούρσουλα Κορμπερό, η γνωστή μας Tokyo. Δεν το έκανε, ωστόσο, το ίδιο επιτυχημένα με τον Denver, σύμφωνα πάντα με τον Profesor.

Αυτό το ψεύτικο γέλιο έχει μπει για τα καλά και στην αληθινή ζωή του Χάιμε Γιορέντε όπως αποκάλυψε και πλέον αρκετοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν αν γελάει στα αλήθεια ή αν μιμείται το γέλιο του χαρακτήρα του!

Καημένε Denver, σε καταλαβαίνω.

ΚΙ ΑΛΛΟ CASA DE PAPEL:

Casa de Papel: H βόμβα Tokyo, ο wannabe Berlin και ο χαμένος Profesor
Mπορεί κιόλας το Casa de Papel να μη βλέπεται
Ποιος ληστής του ‘La Casa de Papel’ είσαι;
12 Έλληνες που θα μπορούσαν να παίξουν στο ‘La Casa de Papel’
To πιο δύσκολο quiz για το Casa de Papel