GAME OF THRONES

H Emilia Clarke έχει κάτι να πει για το φινάλε του ‘Game of Thrones’

Τα νέα για το ‘GoT’ καταφθάνουν σαν τους χρησμούς της Πυθίας.

Το φινάλε του ‘Game of Thrones’ είναι από αυτά τα πράγματα που περιμένουμε πιο πολύ από οτιδήποτε στον ποπ κόσμο. Πριν δύο χρόνια αγοράσει ένα κόμικ που λεγόταν ‘101 reasons not to kill yourself’ και είχε το φινάλε του ‘GoT’ δύο θέσεις πριν από το να συμφιλιωθείς με τον εαυτό σου. 

Κάθε νέο λοιπόν για το ‘GoT’ είναι σα βροχή στην έρημο της ψυχής μας.

To νέο νέο προήλθε από το στόμα της Emilia Clarke και ήρθε να ακουμπήσει και να επιβεβαιώσει ένα παλιό νέο δια στόματος Maisie Williams. Μιλώντας στην αυστραλέζικη εφημερίδα Herald Sun, η Dany είπε.

Άλλοι θα ουρλιάζουν και άλλοι θα λένε “αυτό ακριβώς ήθελα να γίνει”. Και κάποιοι θα πούνε “ε;” -η μαμά μου το πιο πιθανό

Δεν είπε και κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε. Τον Ιανουάριο στο Radio Times η Arya είχε πει κάτι ανάλογο. “Θα είναι ή ό,τι ονειρευόταν κανείς για το φινάλε ή θα είναι απογοητευτικό. Εξαρτάται από ποια πλευρά θα το δεις. Ό,τι και να γίνει, πιστεύω θα υπάρξει αυτός ο διχασμός. Εξαρτάται από το τι θέλει ο καθένας να δει στην τελευταία σεζόν. Εγώ το αγαπώ το τέλος, αλλά δεν ξέρω. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει”.

Τα λόγια των πρωταγωνιστών κουμπώνουν επίσης στα λόγια του George R. R. Martin που χρόνια προειδοποιεί ότι το τέλος θα είναι γλυκόπικρο, όπως συμβαίνει και στα έργα του Tolkien.

Δε θα πω πώς θα τελειώσω τα βιβλία, αλλά υποπτεύομαι ότι η γενικότερη γεύση θα είναι τόσο γλυκόπικρη όσο και χαρούμενη

Χμμ. Για να θυμηθούμε τι ξέρουμε ως τα τώρα.

Ξέρουμε ότι κάηκε το Winterfell, ξέρουμε ότι θα γίνει μια επική μάχη, φαίνεται ότι κάποιοι χαρακτήρες θα γίνουν ζόμπι και μάλλον σε αυτούς συγκαταλέγονται και Dothraki, ξέρουμε ότι θα υπάρχουν flashback με τον Rhaegar και ξέρουμε ότι οι ηθοποιοί γνωρίζουν ποιο είναι το τέλος, άρα καλά κάνουμε και έχουμε τα λόγια τους ευαγγέλιο. Ξέρουμε επίσης ότι ο Kit Harington έκλαψε με το τέλος, αν και το έριξε στο ότι το τέλος του ‘GoT’ είναι το τέλος μια εποχής και είναι έτσι κι αλλιώς συναισθηματικά φορτισμένο.

Και κάπου εδώ θέλω να κάνω ένα ΥΓ και να καταθέσω την αποψή μου για την αντιμετώπιση των σπόιλερ.

Θυμάμαι πόσο είχα εκνευριστεί όταν διάβασα για πρώτη φορά ότι ο Bran μπορεί να είναι ο Night King. Για να το αντιμετωπίσω κάθισα και διάβασα όλες μα όλες τις θεωρίες που υπάρχουν για το ‘GoT’. Είναι τόσες πολλές που αυτοαναιρούνται. Ο μόνος τρόπος πλέον για να γλιτώσεις από τα σπόιλερ για το φινάλε είναι να διαβάζεις όλα τα σπόιλερ.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλύτερο τέλος σειράς που έχω δει
8 σειρές που απογοήτευσαν με το τέλος τους
Post game ανάλυση και τι περιμένουμε από το φινάλε του GoT
Ξέρουμε τα τελευταία λόγια του Ned Stark και επισήμως
Game of Thrones: Τα γυρίσματα μαρτυρούν μια μεγάλη αντιπαράθεση
Έχουμε το πρώτο μεγάλο σπόιλερ του 8ου κύκλου ‘Game of Thrones’