GAME OF THRONES

Ετοιμάζει το ‘Game of Thrones’ την επιστροφή που περιμέναμε;

Μία φωτογραφία από το αεροδρόμιο του Belfast μας δίνει ελπίδες για την τύχη ενός χαρακτήρα.

Σε έχουμε ενημερώσει ήδη για την άφιξη του Iain Glen στο αεροδρόμιο του Belfast, για το μεγάλο casting του Jim Broadbent, την αντίδραση της Maisie Williams στα σενάρια της 7ης σεζόν και την ξενέρα του Kit Harington για το στόρι του Jon στον 6ο κύκλο (και για την καινούρια του ταινία που είδαμε στο Φεστιβάλ της Βενετίας), οπότε λέμε σιγά-σιγά να βγάλουμε στήλη Game of Thrones Report και να τελειώνουμε. Μέχρι τότε όμως, σκέψου καλά αν θες να προχωρήσεις παρακάτω γιατί ακολουθούν πιθανά σπόιλερ.

*ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΘΑΝΑ ΣΠΟΙΛΕΡ*

Θα μπορούσα απλά να λινκάρω όλες τις φορές που έγραψα σε ποστ μου και σε live chat για την άμοιρη τύχη του Gendry που υποθέταμε όλοι ότι μάλλον ακόμα θα τραβάει κουπί.

Τελικά όπως φαίνεται όμως θα δούμε προς τα πού είπε να πλεύσει όταν προσπαθούσε να ξεφύγει από τη Melisandre, γιατί η φωτογραφία ενός φαν με τον Joe Dempsie στο αεροδρόμιο του Belfast επιβεβαιώνει την παρουσία του στην περιοχή όπου γίνονται πολλά από τα γυρίσματα της σειράς. Δεν αποκλείεται φυσικά να πρόκειται για ταξίδι αναψυχής όπως αυτό του Jason Momoa, αλλά οι πιθανότητες για την επιστροφή του Gendry είναι σίγουρα πολλές.

Οι υποθέσεις έχουν αρχίσει όπως είναι φυσικό, με αυτή του χρήστη του Reddit Sethg119 από έναν χρόνο πριν, να επανέρχεται ως η δημοφιλέστερη. Συγκεκριμένα είπε:

“Πιστεύω θα συναντήσουμε ξανά τον Gendry στην Oldtown, όταν ο Sam αρχίσει τις σπουδές του ως Maester. Πιστεύω πως ο Sam θα μελετήσει τη δημιουργία βαλυριανού ατσαλιού, το οποίο απαιτεί σιδηρουργό. Έτσι θα πάει σε σιδηρουργό που διαμένει στην Oldtown και δε θα είναι άλλος από τον Gendry”.

Εμείς είμαστε ήδη φαν της θεωρίας περί Sam και βαρυλιανού ατσαλιού και μάλιστα σε συνδυασμό με τον Jorah, οπότε εγκρίνουμε γενικώς τα πάντα.

Πιστεύεις κι εσύ ότι ο Gendry θα σταματήσει επιτέλους να είναι meme;