GAME OF THRONES

Game of Thrones: Δύο νέοι χαρακτήρες έρχονται στον 8ο κύκλο

Δύο νέες προσθήκες έρχονται για το καστ της τελευταίας σεζόν.

Σε έναν μήνα η παραγωγή του 8ου κύκλου ‘Game of Thrones’ θα βγει από το χαρτί για να περάσει στις ακτές της Ισλανδίας, της Ισπανίας, της Βόρειας Ιρλανδίας και όποιας άλλης τοποθεσίας διαλέξουν οι παραγωγοί για τα τελευταία γυρίσματα της σειράς που θα κάνουν ποτέ.

Η έναρξη γυρισμάτων σημαίνει ότι έχει απομείνει ελάχιστος χρόνος για να βρεθούν οι δύο νέοι ηθοποιοί που αναζητά η παραγωγή.

Εάν δεν θέλεις να γνωρίζεις το παραμικρό για την τελευταία πράξη της σειράς, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσεις από το άρθρο.

Ακολουθούν ελαφρά spoilers.

Σύμφωνα με το casting call που μαρτύρησε το Watchers on the Wall, η παραγωγή αυτή τη στιγμή ψάχνει για δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ

Κορίτσι από τον Βορρά. Ο χαρακτήρας είναι γύρω στα 8, αλλά είναι ανοιχτοί σε κορίτσια μέχρι και 10 ετών. Ευθείς τρόποι, βόρεια προφορά, κάποια που ξεχωρίζει για το θάρρος και την ακεραιότητά της. Μεγαλωμένη σε στρατιωτική οικογένεια, μοιράζεται τη γενναιότητά τους. “Πολύ καλός ρόλος για ένα νεαρό δυναμικό κορίτσι με αγωνιστικό πνεύμα”.

Γυρίσματα: 17 Νοεμβρίου.

Πιθανότητες:

– Το κορίτσι θυμίζει τη Lyanna Mormont. Στα βιβλία η Lyanna έχει μια αδερφή, την Jorelle, οπότε αυτή είναι μια περίπτωση.

– Το κορίτσι θα μπορούσε να μην έχει συγγένεια με τη Mormont, αλλά να παραμένει κάτοικος του Bear Island. Η Lyanna άλλωστε διέταξε την εκπαίδευση και των κοριτσιών του νησιού, γιατί “δε θα πλέκουν όσο οι άντρες θα πολεμούν για εκείνα”.

– Μέλος του οίκου Karstark που αποκατέστησε ο Jon στην αρχή της πρώτης σεζόν.

– Μέλος ενός οποιουδήποτε οίκου του Βορρά και πιθανότατα ανάμεσα στα θύματα του Night King. Το αγωνιστικό της πνεύμα μπορεί να αναφέρεται γιατί ο χαμός ενός τέτοιου χαρακτήρα θα τόνιζε τον όλεθρο που φέρνουν οι White Walkers.

– Βασικός χαρακτήρας της σειράς σε φλάσκμπακ.

Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ

Ηλικία 8-12. Καλή φυσική κατάσταση, μοιάζει ευέλικτος, κάποιος με πρόσωπο που ξεχωρίζει. Από φτωχή οικογένεια, ένα αγόρι που πρέπει να παλέψει για να βρει τον δρόμο του στον κόσμο. Ο ηθοποιός θα πρέπει “να κάνει τις σκηνές απόλυτα δικές του”.

Γυρίσματα: Τελευταία εβδομάδα Νοεμβρίου και τελευταία εβδομάδα Δεκεμβρίου.

Πιθανότητες:

– Ένα από τα πουλάκια του Varys. Στο τέλος του 6ου κύκλου είδαμε ότι το δίκτυο της Αράχνης είχε περάσει στα χέρια του Qyburn. Από τότε η απουσία πληροφόρησης του συμβούλου της Daenerys έχει γίνει αισθητή, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε τι φάση βρίσκεται αυτή η πλευρά της σειράς.

– Ένας ακόμη νόθος γιος του Robert Baratheon.

– Βασικός χαρακτήρας της σειράς σε φλάσκμπακ.

***

Τα δύο παιδιά, βάσει γυρισμάτων, φαίνεται πως δε θα μοιραστούν σκηνές μεταξύ τους, αλλά μιας και η μικρή ξεκαθαρίζεται ότι είναι από τον Βορρά ενώ δε αναφέρεται κάτι τέτοιο στην περιγραφή του αγοριού, μπορούμε να υποθέσουμε ότι εκείνος μάλλον θα κυκλοφορήσει στους δρόμους του King’s Landing.