GAME OF THRONES

GoT: Η τύχη ενός βασικού συμμάχου των Stark θα συνεχίσει να αγνοείται

Χαρμόσυνα τα νέα ωστόσο για τον ηθοποιό.

Έχουμε και καλά και κακά νέα.

Όπως μας προετοίμασε πέρσι η Indira Varma για την τύχη της Ellaria Sand που υποδύεται στο ‘Game of Thrones’, η ηγέτιδα του Dorne βρίσκεται ακόμα φυλακισμένη στα κελιά της Cersei Lannister μαζί με το μοναδικό Sand Snake που επιβιώνει ακόμα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τη δούμε καν να πεθαίνει μαζί με την κόρη της.

Τώρα έχουμε ακόμη έναν χαρακτήρα που μάλλον θα χρειαστεί να αποχαιρετίσουμε off-screen. Προχωράς με δική σου ευθύνη.

Ακολουθούν πιθανά spoilers.

Ξέρω. Κανείς δεν έκλαψε για τον Edmure τον Tully. Αλλά ξέρεις τι; Δεν θέλω να τον φαντάζομαι να ξεροσταλιάζει ως αιχμάλωτος των Lannister, όσο οι υπόλοιποι χαρακτήρες κερδίζουν τις badass στιγμές τους.

Αμάν κι αυτή η Arya, δεν πεταγόταν μέχρι την υπόγα αφού καθάρισε τους Frey; #JusticeForHouseTully

Σε συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει Tobias Menzie στο Digital Spy, αποκάλυψε πως δεν έχει ιδέα για μια τυχόν επιστροφή του στη σειρά.

“Η πραγματική απάντηση είναι ότι δεν γνωρίζω τίποτα. Προφανώς είναι κάπου σε κάποια φυλακή, είναι ακόμα ζωντανός κάπου. Είναι πολύ συγκρατημένοι με τις πληροφορίες που δίνουν και δεν έχω ακούσει τίποτα από εκείνους”.

Με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες και το καστ να έχει διαβάσει όλα τα σενάρια μαζί επίσης εδώ και καιρό, οι πιθανότητες να μας δουλεύει είναι ελάχιστες.

Τα καλά νέα που υποσχεθήκαμε πιο πάνω όμως, είναι βασιλικά. Μπορεί ο Edmure να πέρασε στα ψιλά γράμματα στο ‘Game of Thrones’, αλλά ο Πρίγκιπας Φίλιππος είναι βασικός ρόλος στο ‘The Crown’ και αυτόν θα υποδυθεί για τις επόμενες δύο σεζόν της υπερεπιτυχημένης σειράς ο Menzies.

Μετά την απόσυρση του Paul Bettany από τον ρόλο λόγω διαφορετικών υποχρεώσεων, ο κλήρος έπεσε στον Menzies. Και σε αυτό το σημείο να πούμε ΤΕΛΕΙΑ, γιατί ο άνθρωπος είναι απλά ηθοποιάρα.

Από τον ήπιο, γλυκό Edmure, στον συντηρητικό Frank Randall και τον τερατώδη Jack Randall στο ‘Outlander’ (διπλός ο ρόλος του εκεί), μέχρι τον Marcus Junius Brutus του ‘Rome’ και την ήρεμη δύναμη του Nathaniel στο ‘Honourable Woman’, ο Menzies διαφοροποιεί με απίστευτη άνεση τους χαρακτήρες που υποδύεται. Το ‘Crown’ είναι αυτή η σειρά που θα τον κρατήσει στα πράγματα και θα του δώσει τη σημασία που του αξίζει.

Ri.I.P, Edmure; Αντίο γλυκιά πέστροφα, εμένα τουλάχιστον θα μου λείψεις.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξέρουμε τα τελευταία λόγια του Ned Stark και επισήμως
Game of Thrones: Τα γυρίσματα μαρτυρούν μια μεγάλη αντιπαράθεση
Γιατί το πλάνο της Cersei είναι καταδικασμένο να αποτύχει
Όλα όσα ξέρουμε για τις 5 spin-off σειρές
Ο George R.R. Martin μαρτύρησε την 1η spin-off σειρά
9 απαραίτητα πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον 8ο κύκλο ‘GoT’
Ξέρουμε πού διαδραματίζεται η 1η σκηνή της πρεμιέρας (και εγκρίνουμε)
Έχουμε το πρώτο μεγάλο σπόιλερ του 8ου κύκλου ‘Game of Thrones’
Ο στρατός των White Walkers μόλις έγινε ακόμη πιο δυνατός