GAME OF THRONES

Το καστ του ‘GoT’ αποχαιρετά τη σειρά και ένα κλαδί μπήκε στο μάτι μας

And now their watch has ended.

Αν είναι για σένα η απώλεια του ‘Game of Thrones’ ικανή για να σε ρίξει στο συναίσθημα (και τα memes), σκέψου τους ίδιους τους ανθρώπους που ενσωμάτωσαν την ιστορία για 1, 3, 5, 10 χρόνια σε πρωταγωνιστικούς ή μικρότερους ρόλους.

Παρακάτω θα βρεις το τελευταίο τους αντίο στη σειρά που είτε τους σύστησε, είτε τους καθιέρωσε.

Και φυσικά προσοχή, ακολουθούν spoilers.

EMILIA CLARKE (DAENERYS TARGARYEN)

Η Khaleesi της καρδιάς μας δεν είχε το τέλος που ονειρευόταν. Ούτε η ίδια, ούτε η Emilia Clarke που την υποδύθηκε. Παρ’ όλα αυτά, η Clarke έχει φοβερή ευγνωμοσύνη για τη σειρά που την ανέδειξε και τον χαρακτήρα που την ενδυνάμωσε, σύμφωνα με την ίδια, σε προσωπικό επίπεδο. «Χωρίς εσάς δεν υπάρχει το εμείς», έγραψε στους φαν, «και τώρα το watch μας τελείωσε».

SOPHIE TURNER (SANSA STARK)

«Sansa, σε ευχαριστώ που με δίδαξες σθένος, θάρρος και τη σημασία της πραγματικής δύναμης. Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να δείχνω καλοσύνη, υπομονή και να ηγούμαι με αγάπη».

PETER DINKLAGE (TYRION LANNISTER)

View this post on Instagram

8 years! 8 seasons! Thank you, HBO! #GameofThrones

A post shared by Peter Dinklage (@peterdinklage) on

Όπως και η Emilia Clarke πριν από αυτόν, έτσι και ο Dinklage διάλεξε να προσκυνήσει το κοινό και το συνεργείο για την αφοσίωσή τους στη σειρά.

JOHN BRADLEY WEST (SAMWELL TARLY)

Ο ρόλος του Sam δεν ήταν μονάχα ο πρώτος ρόλος του John Bradley West. Ήταν η πρώτη του οντισιόν. Στο αφιερωματικό του ποστ στο Instagram, ο ηθοποιός μοιράστηκε το πρόγραμμα της πρώτης του εβδομάδας γυρισμάτων για τη σειρά.

GWENDOLINE CHRISTIE (BRIENNE OF TARTH)

View this post on Instagram

BEING TOLD THE ENDING TO @gameofthrones

A post shared by Gwendoline Christie (@gwendolineuniverse) on

Η αγαπημένη μας ιππότης των Επτά Βασιλείων (συγνώμη, Έξι Βασιλείων!) πόσταρε μία αστεία φωτογραφία της με τον Kit Harington ως χιουμοριστική αντίδραση στο φινάλε.

LIAM CUNNINGHAM (DAVOS SEAWORTH)

Λίγα λόγια και ουσιώδη, όπως ακριβώς ο χαρακτήρας του.

JACOB ANDERSON (GREY WORM)

«Ευχαριστώ όλους όσους νοιάστηκαν [τον Grey Worm] και τον στήριξαν. Ήταν πολύ φοβισμένος στην αρχή, αλλά τον κάνατε να νιώσει αγαπητός. Το εκτιμά. Τον ρώτησα». Στο μυαλό μας, ο Grey Worm έφτασε στις παραλίες του Naath, πατρίδας της Missandei, και δεν άφησε κανέναν να σκλαβώσει ξανά τους κατοίκους του.

NIKOLAJ COSTER-WALDAU (JAIME LANNISTER)

Το αντίο του Jaime είχε έρθει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, όπως και του Nikolaj Coster-Waldau.

LENA HEADEY (CERSEI LANNISTER)

«Την αγαπούσα. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την εμψύχωση και την ενθαρρυντική αγάπη τόσον καιρό. Και τώρα το watch της τελείωσε».

KRISTOFER HIVJU (TORMUND GIANTSBANE)

«Η onscreen και η offscreen αγάπη μου! Σίγουρα win-win κατάσταση. Φόρος τιμής στη Gwendoline Christie για την απίστευτη ερμηνεία της ως η πολεμίστρια, η ιππότης και ο υπέροχος άνθρωπος που ήταν η Brienne of Tarth».

PILOY ASBÆK (EURON GREYJOY)

View this post on Instagram

Where it all began….!!!

A post shared by Pilou Asbæk (@pilouasbaek) on

Ο Pilou Asbæk δήλωσε ήδη πολύ πετυχημένα ότι «το σημάδι του Euron χειροτέρεψε γιατί το χρειάζονταν για την ιστορία». Στο ποστ του για το φινάλε προτίμησε ένα throwback πόστερ απ’ όταν ήταν απλώς φαν της σειράς και όχι μέρος του καστ της.

JOE DEMPSIE (GENDRY BARATHEON)

O αποκατεστημένος Οίκος των Baratheon ήταν ένα από τα ελάχιστα πράγματα που θα κρατήσει το Westeros απ’ τη σύντομη βασιλεία της Daenerys. O Joe Dempsie πάλι, θα κρατήσει τους φίλους που έκανε από τη σειρά, όπως γράφει στο ποστ του. Αν σου λείπει ήδη, μπορείς να τον βρεις στο ‘Deep State’.

EUGENE MICHAEL SIMON (LANCEL LANNISTER)

Η ανατίναξη του Great Sept of Baelor μοιάζει αιώνες μακριά, αλλά ήταν μόλις 2 σεζόν πίσω. Ο Lancel Lannister όμως δεν ξέχασε.

MILTOS YEROLEMOU (SYRIO FOREL)

Ο Syrio Forel είχε πολύ μικρό run στη σειρά, έγινε όμως τόσο αγαπητός που μέχρι και την 6η σεζόν οι φαν έφτιαχναν θεωρίες για την επιστροφή του. Τελικά δεν ήταν στη μοίρα του η νεκρανάσταση όπως σε άλλους χαρακτήρες, αλλά ούτως ή άλλως θα ζει πάντα μέσα από τη διάσημη ατάκα του:

“What do we say to the God of Death? Not today”.

(Το άρθρο θα ανανεώνεται με κάθε νέο ποστ από μέλη του καστ).

***

* Το ‘Game of Thrones’ προβάλλεται κάθε Κυριακή στη Nova ταυτόχρονα με την Αμερική, και κάθε Δευτέρα Prime Time στις 22.00 στο Novacinema1HD.

** Για τα πάντα γύρω από το ‘Game of Thrones’, επισκέψου την ειδικά διαμορφωμένη μας σελίδα.

*** Το απόλυτο κουίζ του Game of Thrones είναι εδώ και το έχει ετοιμάσει το Oneman, πάτα εδώ και δείξε μας τι ξέρεις.

ΚΙ ΑΛΛΟ GAME OF THRONES:

Το 5ο επεισόδιο του ‘Game of Thrones’ έσπασε το χειρότερο ρεκόρ της σειράς
To ‘Game of Thrones’ μπορεί να είναι η τελευταία σειρά που θα δει ταυτόχρονα ο πλανήτης