GAME OF THRONES

Game of Thrones: Η Meera μίλησε για τη μοίρα της 7ης σεζόν

Η Ellie Kendrick μας κάνει ένα σύντομο preview για τον 7ο κύκλο και υπερασπίζεται τον αγαπημένο της Stark.

Δεν είναι μυστικό ότι μέχρι και την 5η σεζόν του ‘Game of Thrones’, υπήρχε μια ερώτηση που βασάνιζε πολύ κόσμο. Τι στο καλό κάνει ο Bran στη σειρά;

Τελικά εμείς οι λιγοστοί φαν του νεαρότερου πλέον Stark ζήσαμε τη δικαίωση με τον 6ο κύκλο και την ανάδειξη του Bran ως τον σημαντικότερο παίκτη στη σκακιέρα της ιστορίας. Την ίδια δικαίωση έζησε και η Ellie Kendrick που υποδύεται τη Meera στη σειρά, τον χαρακτήρα αλλιώς και πιστό σκυλί που έχει αναλάβει να τον κουβαλάει μόνη της πια σε βουνά και δάση. Η Kendrick  φαίνεται το ίδιο πιστή στον Bran όσο και ο χαρακτήρας που υποδύεται.

“Είναι ένα μικρό αγόρι που πέφτει με τα μούτρα σε ένα πολιτικό χάος κι έχει και μια άγνωστη στο πρόσωπο της Meera να τον προσέχει και να τον σέρνει από δω κι από κει”, είπε στο MTV σε συνέντευξή της κατά τη διάρκεια ενός fan event που έγινε με αφορμή το DVD boxset του 6ου κύκλου.

“Αγαπώ το μέρος αυτό της πλοκής γιατί είναι ένα παιδί ξεχασμένο που μπορεί να εξαπολύσει αυτές τις εκπληκτικές δυνάμεις. Μου θυμίζει λίγο ‘Stranger Things’. Μοιάζει μικρός και αδύναμος, αλλά την ίδια στιγμή έχει αυτήν την απίστευτη ισχύ και τις δυνατότητες του μυαλού του. Αυτό θα είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα στα επόμενα επεισόδια, γιατί μπορεί να αποκαλύψει τα πάντα από το παρελθόν και το μέλλον”.

 

Μέχρι στιγμής έχουμε δει τον Bran να ταξιδεύει στο παρελθόν με τη βοήθεια του Three-Eyed Raven και την τελευταία φορά που το έκανε μάλιστα, βρέθηκε πολύ κοντά στον πατέρα του και τη γέννηση του – όπως γνωρίζουμε πια – ξάδελφού του, Jon. Αν θέλαμε να ποντάρουμε σε μια εξέλιξη λοιπόν, αυτή θα ήταν η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Jon, είτε στον ίδιο, είτε σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς τους. Το μόνο που μένει είναι να βρουν ένα δέντρο Weirwood, το απαραίτητο εργαλείο του Bran για να έχει τα οράματά του. Αφού κάθε κάστρο του Βορρά έχει ένα στο σύμπαν του George R.R. Martin, το Winterfell είναι μονόδρομος.

Η Kendrick μπορεί να μην επιβεβαίωσε την άφιξη του Bran και τη δική της στο πατρικό του, αλλά από τα συμφραζόμενα μπορούμε να καταλάβουμε ότι, αυτόν τον καιρό που γίνονται γυρίσματα, έχει κάνει μπράτσα.

“Είναι λίγο δύσκολος ο Bran. Γίνεται όλο και πιο απόμακρος και αποστασιοποιημένος και, όσο περνούν οι σεζόν, γίνεται όλο και ψηλότερος – και βαρύτερος. Τον σέρνω πραγματικά πάνω στο έλκηθρο και ο Isaac [Hempstead Wright] είναι τουλάχιστον 30 πόντους ψηλότερος από μένα. Εγώ είμαι 1.54’ κι αυτός πια είναι 1.88’ ή κάτι τέτοιο”.

Έχει αναλάβει όμως και να τον προστατεύει, αντιστρέφοντας μάλιστα τους κλασικούς ρόλους των φύλων. “Είναι η μοναδική γυναίκα που έχει σκοτώσει White Walker. Τέλειο, έτσι;”

“Η δουλειά της Meera είναι αυτή του προστάτη. Δεν πρόκειται να αρχίσει να λέει στον κόσμο τι να κάνει. Είναι η bodyguard. Είναι αυτή που φυλάει τον Bran και φροντίζει να τον πάει εκεί που πρέπει να φτάσει. Το βλέπει σαν καθήκον της να φέρει σε πέρας αυτήν την αποστολή γι’ αυτόν. Είναι στο αίμα της. Οι Reed είναι φοβερά αφοσιωμένοι στους Stark και θα δώσει τα πάντα για να προστατεύσει τον Bran”.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Πώς γνώρισαν οι Stark και οι Reed τον Mad King;
Τώρα μπορείς να δεις τον πόλεμο μεταξύ των Πρώτων Ανθρώπων και των Παιδιών του Δάσους