GAME OF THRONES

Game of Thrones: Όλοι οι νεκραναστημένοι σ’ αυτές τις νέες φωτογραφίες

Πολύς Χειμώνας, πολύ γούνα, πολλοί απέθαντοι.

35. Αυτός είναι ο μαγικός αριθμός ημερών που μας χωρίζει από τη φετινή καλοκαιρινή πρεμιέρα του ‘Game of Thrones’. Και επειδή μέχρι τις 16 Ιουλίου θα θέλεις ήδη να βγάλεις το δέρμα σου από τον καύσωνα, η σειρά έχει προνοήσει για σένα και έχει φέρει τον Χειμώνα για να μπαίνεις στο κατάλληλο κλίμα μαζί με τον ανεμιστήρα που θα έχεις αγκαλιά.

Χιόνια, γούνες και όλοι οι νεκραναστημένοι του Westeros σε περιμένουν σε νέες φωτογραφίες του 7ου κύκλου, παρέα με μια behind-the-scenes ματιά στον ίδιο τον Χειμώνα – τον Night’s King.

Την τελευταία φορά που είδαμε τον Beric Dondarrion, τον απέθαντο που είχε κάποτε στείλει ο Ned Stark να μπουζουριάσει το Mountain και κατέληξε να ηγείται τους Brotherhood Without Banners, ξεκινούσε για τον Βορρά μαζί με τον Hound, άλλον έναν χαρακτήρα που επέστρεψε από τους νεκρούς με έναν πιο συμβατικό αφηγηματικό τρόπο. Η νέα του φωτογραφία πρέπει, λογικά, να είναι από την ίδια σκηνή με την προηγούμενη που είδαμε με τον Sandor.

Ο έτερος νεκραναστημένος Jon Snow βρίσκεται στη μεγάλη σάλα του Winterfell μαζί με τη Sansa και προφανώς οργανώνονται μαζί με τις υπόλοιπες δυνάμεις του Βορρά. Στην άλλη σόλο φωτογραφία του Jon, αν κρίνουμε από το ύφος του, κάτι βλέπει που δεν του αρέσει. Ίσως παρέα με τον Davos.

Την ίδια στιγμή η Arya πλησιάζει μάλλον στο πατρικό της, και επειδή βλέπουμε δίπλα της τον Mark Mylod, ξέρουμε με ασφάλεια ότι η φωτογραφία είναι από σκηνή του 2ου ή 3ου επεισοδίου που έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης.

Νοτιότερα βλέπουμε την #TeamDany να αγγίζει τα χώματα του Dragonstone, της παλιάς πατρίδας της εξαφανισμένης οικογένειάς της, και (μάλλον) να κοιτά τις πύλες του κάστρου της να ανοίγουν μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες. Προβλέπουμε συγκίνηση.

O Jaime, όπως είχαμε δει και στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησε το HBO, βρίσκεται ακόμα στο πλευρό της αδερφής του, αν και πόσο θα κρατήσει αυτό μετά το βλέμμα που της έριξε στο φινάλε της 6ης σεζόν δεν το ξέρουμε.

Στο μεταξύ, επειδή κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, η πιο διαχρονική και εγκάρδια σχέση σε μια σειρά όπου το ένα ζευγάρι μετά το άλλο ξεκοιλιάζονται, αποκεφαλίζονται ή ανατινάζονται σε δραματικές κορυφώσεις, είναι εκεί για να μας παρηγορεί για την ύπαρξη της πραγματικής αγάπης.

Για τη Cersei και το κρασί μιλάμε προφανώς. Δεν πιστεύουμε να κατάλαβες τα δίδυμα.

Στο μεταξύ η σκηνή είναι σίγουρα από το δωμάτιο που είδαμε για πρώτη φορά στο 1ο επίσημο τρέιλερ του νέου κύκλου.

Η σκάλα στη νέα φωτογραφία ίσως σηματοδοτεί ότι η αίθουσα ακόμα είναι υπό κατασκευή, γεγονός που σημαίνει ότι η Cersei έβαλε κάποιον πιστό των Seven χριστιανό να πάρει το καλέμι, το μυστρί και το πινέλο, και να φτιάξει τον χάρτη του Westeros για να πατάει τα Βασίλειά της όταν μπουκάρει μέσα. Κάποια δεν είναι πολύ καλά.

Για γλυκό κλείσιμο κρατήσαμε τον Night’s King στα γυρίσματα. Οι φωτογραφίες του γνωρίζουμε ότι είναι από την 5η σεζόν γιατί στη θέση του Αρχιζόμπι που είδαμε πέρσι και θα δούμε και φέτος, ο καθήμενος είναι ο Richard Brake που τον υποδύθηκε πρόπερσι.

Ποια σκηνή από τις παραπάνω περιμένεις να δεις περισσότερο;

* Το ‘Game of Thrones’ επιστρέφει στις 16 Ιουλίου αποκλειστικά στη Nova.