GAME OF THRONES

Game of Thrones: Μία φωτογραφία μαρτυρά μια απρόσμενη επιστροφή

Μόνο ναι για αυτήν την εξέλιξη.

Το ‘Game of Thrones’ έχει πολύ κακή προϊστορία όσον αφορά επεισόδια που διαρρέουν. Στο παρελθόν έχουν σκάσει 4 επεισόδια από το HBO Russia.  Κι άλλα 3 επεισόδια από Ιρανό hacker. Κι άλλα 2 επεισόδια από το HBO Go.

Τελοσπάντων γενικά δεν το έχουν και πολύ με την ιντερνετική ασφάλεια. Με την τοπική τα πηγαίνουν καλύτερα, αλλά όπως θα έχεις δει, ακόμα κι εκεί πάντα βρίσκονται τρόποι για να μαθαίνουμε νέα.

Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι η παρουσία των ηθοποιών στο Belfast όπου γίνεται μεγάλο μέρος των γυρισμάτων. Μία τέτοια εντοπίστηκε όσο εσύ έπιανες τον Μάη, αλλά αν δεν θες να μάθεις περισσότερα ώρα να αποχωρήσεις.

Ακολουθούν πιθανά spoilers.

 

Ένα ποστ από τον Wilf Scolding στο Instagram, τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον Rhaegar Targaryen στην 7η σεζόν, μαρτύρησε την παρουσία του στο Belfast και συγκεκριμένα στο Europa Hotel. Η φωτογραφία θα μπορούσε να είναι throwback στην περσινή περίοδο των γυρισμάτων, αλλά το γεγονός ότι τη διέγραψε ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Φυσικά, το Ίντερνετ πρόλαβε να τη σώσει:

Ο Scolding έπαιξε τον Rhaegar σε ένα flashback που επιβεβαίωσε την πατρότητα του Jon Snow και, κυρίως, το νόμιμο δικαίωμά του στον θρόνο μέσω του γάμου του με τη Lyanna Stark.

(Α, και ότι είναι ανιψιός της Daenerys αλλά ok, Targaryen είναι τα παιδιά, είναι παράδοση να το κρατάνε στην οικογένεια).

Ως γιος του Mad King (και αδελφός του Viserys και της Daenerys), ο Rhaegar ήταν ο επόμενος που προοριζόταν για τον θρόνο, η σχέση του όμως με τη Lyanna προκάλεσε την επανάσταση του Robert Baratheon. Τη συνέχεια την ξέρεις.

Καθαίρεση της δυναστείας των Targaryen, ξεκλήρισμα από τον Mountain για λογαριασμό των Lannister, σκυτάλη σε βασιλεία Baratheon και τα λοιπά.

Είναι δεδομένο ότι στην 8η σεζόν ο Jon θα μάθει την πραγματική του ταυτότητα με τη βοήθεια του Sam και του Bran, aka του Google του Westeros. Απλά υπολογίζαμε ότι αυτό θα γινόταν μέσω των σκηνών που έχουμε ήδη δει.

Τελικά προφανώς όχι, ο Rhaegar έχει να δώσει ακόμα ψωμί. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας έχει υπάρξει ελκυστικός μέσα από την αφάνειά του, γι’ αυτό και είναι fan favourite για τους αναγνώστες των βιβλίων, οπότε έχουμε κάμποσες ιδέες για το κάτι παραπάνω που θα θέλαμε να δούμε απ’ αυτόν. Από τις τελευταίες του στιγμές μέχρι τη γνωριμία του με την Lyanna στη διαβόητη πια κονταρομαχία στο Harrenhal.

Εσύ σε ποιο σημείο της ιστορίας θα ήθελες να τρυπώσει ο Bran;

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλοι οι υποψήφιοι Πρίγκιπες της Προφητείας
Game of Thrones: Ο στρατός των White Walkers μόλις έγινε ακόμη πιο φονικός
Αυτή η θεωρία για τον Night King θα σε πάρει με το μέρος του (αν δεν είσαι ήδη)