GAME OF THRONES

Δεν θα μαντέψεις ποιος χαρακτήρας του ‘GoΤ’ έχει κάνει τα περισσότερα μίλια

Ποιος θα πάρει την κάρτα μάιλς κλαμπ;

Γιορτές έρχονται ευκαιρία για ταξιδάκι. Αυτό μας θυμίζει ότι τις σημαντικότερες αφορμές για ταξιδάκι τις είχαν οι παίκτες του ‘Game of Thrones’. Είτε για να κατακτήσουν κάποιο βασίλειο, είτε για να ξεφύγουν από βέβαιο θάνατο, είτε για να πάρουν το αίμα τους πίσω, οι πρωταγωνιστές μας ταξίδεψαν πολύ, και τις τελευταίες δύο σεζόν ακόμη περισσότερο.

Μία εταιρεία κτελ στον Καναδά υπολόγισε λοιπόν πόσα μίλια έχουν ταξιδέψει οι χαρακτήρες του ‘GοΤ’ και κατέληξε με αυτό το πολύ τέλειο διάγραμμα.

Tα ακριβή μίλια των 10 πιο πολυταξιδεμένων πρωταγωνιστών είναι τα εξής:

  1. Theon – 20,387
  2. Daenerys – 19,714
  3. Tyrion – 15,813
  4. Davos –  15,058
  5. Jon – 11,615
  6. Brienne – 10,920
  7. Littlefinger – 10,447
  8. Jaime – 9,337
  9. Arya – 7,132
  10. Sansa – 6,024

Οι υπολογισμοί τους βασίστηκαν σε έναν ακόμη πιο τρελό, χρήστη του Reddit, ο οποίος είχε υπολογίσει τις αποστάσεις του γνωστού Κόσμου του ‘GoT’ δύο χρόνια νωρίτερα.

Νούμερα, νούμερα, νούμερα.

Για να καταλάβετε την απόσταση αν δεν το χετε και πολύ με τα μεγάλα μεγέθη του μετρικού συστήματος, η Ελλάδα και η Αυστραλία απέχουν περίπου 7500 χιλιάδες μίλια. Αυτό σημαίνει ότι η Arya και η Sansa στην πορεία τους στο GoT κάναν μία φορά την απόσταση Κρήτη-Περθ, ενώ ο Theon και η Daenerys πήγαν, ξαναγύρισαν και ξαναπήγαν. Ή αλλιώς, ο Theon έκανε σχεδόν τον γύρο της γης, αφού η περίμετρός της είναι λίγο λιγότερο από 25000 μίλια.

Αν προσθέσεις τα μίλια που χουν κάνει όλοι μαζί βγαίνει όσο ο γύρος της γης 5 φορές.

Επίσης το διάγραμμα που έφτιαξε η εταιρεία κτελ σου δείχνει πόση απόσταση έκαναν σε κάθε σεζόν. Η Deanerys στην 7η σεζόν διπλασίασε την απόστασή της, ενώ ο Theon υπερδιπλασίασε τα μίλια του στην 6η σεζόν και δεν τα πήγε και άσχημα στην 7η.

Αυτό μας θύμισε και αυτόν τον υπεργαμάτο, διαδραστικό χάρτη που είχε γίνει βάιραλ πριν κάτι χρόνια, στον οποίο μπορείς να συγκρίνεις τις αποστάσεις κεφάλαιο-κεφάλαιο και επεισόδιο το επεισόδιο όλων των ηρώων του ‘Game of Thrones’.  

Να συγκρίνετε τα ταξίδια Theon στα βιβλία και τα ταξίδια Theon στη σειρά.

Θυμηθήκαμε επίσης και τον φετινό χάρτη που συνέκρινε τις αποστάσεις που χουν κάνει οι White Walkers σε σχέση με τον Jon Snow.

Περασμένα μεγαλεία, αναμένεται χαμός.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.

ΚΙ ΑΛΛΟ GOT

Μία μεγάλη μάχη ετοιμάζεται στα σετ του ‘Game of Thrones’
Γιατί το πλάνο της Cersei είναι καταδικασμένο να αποτύχει
Game of Thrones: Μόλις έφτασε το καλύτερο νέο για τον 8ο κύκλο
Game of Thrones: Ο 8ος κύκλος θα είναι ο πιο ακριβός στην ιστορία της τηλεόρασης
Όλα όσα ξέρουμε για τις 5 spin-off σειρές
Ο George R.R. Martin μαρτύρησε την 1η spin-off σειρά