GAME OF THRONES

Στις νέες φωτογραφίες του ‘GoT’, κανείς δεν περνάει καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω

The field, the field, the field is on fire.

Αναρωτιέσαι κι εσύ πώς έχουμε φτάσει κιόλας 2 επεισόδια πριν το τέλος του 7ου κύκλου ‘Game of Thrones’; Κι εμείς.

Η 7η σεζόν ήταν στα κόκκινα εξαρχής γιατί η σειρά δεν είχε πια χρόνο να χάσει, αλλά μετά το ‘Spoils of War’ θα μπορούσες να πεις ότι έχει πάρει και φωτιά (κακό χιούμορ, αλλά έπρεπε).

Με τις στάχτες να μην έχουν ακόμα κάτσει καλά-καλά, οι χαρακτήρες θα πρέπει να επανεξετάσουν τη θέση τους απέναντι σε μια νέα πραγματικότητα. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σ’ αυτήν τη διαδικασία στις νέες φωτογραφίες παρακάτω.

Προσοχή. Ακολουθούν spoilers.

Οι δράκοι έχουν παραλληλισθεί με πυρηνικά όπλα από τον George R.R. Martin, τους παραγωγούς και όσους δούλεψαν για το τελικό αποτέλεσμα της μάχης που οι φαν έχουμε ονομάσει “Field of Fire II”. Όταν, λοιπόν, μια απειλή από μακριά τελικά φτάνει στην πόρτα σου, ανοίγοντας θα βρεις έναν νέο κόσμο που όσο κι αν προσπάθησες δεν κατάφερες να προετοιμαστείς καθόλου γι’ αυτόν.

Σ’ αυτήν την κατάσταση βρίσκονται οι ήρωες της σειράς στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το HBO.

Στάχτες, συμβούλια για μια βασίλισσα που μπορεί να φέρει το χάος, μία άλλη βασίλισσα που το φέρνει εδώ και καιρό, δύο επίδοξοι σύμμαχοι που έχουν περισσότερα κοινά απ’ ό,τι φαντάζονται, και μία ανακάλυψη που ετοιμάζεται να βρεθεί στα κιτάπια της Oldtown.

* Το ‘Game of Thrones’ προβάλλεται αποκλειστικά στη Nova κάθε Κυριακή ταυτόχρονα με την Αμερική και κάθε Δευτέρα στις 22.00 μ.μ. στο NovaCinema4HD.