GAME OF THRONES

Οι Targaryen ετοιμάζονται να κατακτήσουν το Westeros σ’ αυτό το βίντεο

Η ιστορία των Targaryen θα είναι μόνο το πρώτο κεφάλαιο της νέας δουλειάς του HBO.

Πέρσι είδαμε τον Ned Stark να γνωρίζει τον Mad King και τα Παιδιά του Δάσους να έρχονται αντιμέτωπα με τους Ανθρώπους μέσα από τη μίνι animated σειρά ‘History and Lore’ που συνόδευε τα DVD του 6ου κύκλου ‘Game of Thrones’.

Φέτος θα δούμε τον Aegon να κατακτά το Westeros με τις αδερφές του Rhaenys και τη Visenya, τη δυναστεία Targaryen που καθόρισε το Westeros όσο καμία άλλη και την Επανάσταση που της έδωσε (προσωρινό;) τέλος. Το πρώτο κεφάλαιο του πρότζεκτ είναι ήδη εδώ και το αφηγείται νοσταλγικά, ποιος άλλος;

Ο αδερφός της Dany, Viserys, με τη φωνή του Harry Lloyd που τον υποδυόταν:

Όσοι προπαραγγείλουν τα DVD της 7ης σεζόν θα λάβουν δωρεάν ένα disc με τη μίνι σειρά ‘Conquest & Rebellion’, την animated σειρά που θα ολοκληρώσει την ιστορία του Westeros μέχρι ο Jon Snow και Daenerys Targaryen να γράψουν τη δική τους.

Στο μεταξύ τα 5 spin-off που ετοιμάζονται στο HBO βρίσκονται ακόμα σε φάση ανάπτυξης σεναρίου, ενώ δεν είναι σίγουρο ούτε πόσα από αυτά θα καταλήξουν τελικά στην οθόνη μας, ούτε ποια θα γίνουν μίνι σειρές ή σειρές πολλαπλών κύκλων όπως η ορίτζιναλ.

Ο 8ος κύκλος ‘Game of Thrones’ αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στον Οκτώβριο, ενώ έγινε γνωστό πως θα γυριστούν πολλά και διαφορετικά φινάλε ώστε να αποφευχθούν τα σπόιλερ.