GAME OF THRONES

Game of Thrones: Υπάρχει εναλλακτικό τέλος που δεν θα δούμε ποτέ

O Tormund (Kristofer Hivju) είπε να τρίψει αλάτι στην πληγή σε πρόσφατο event.

Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά σύμφωνα με τον Kristofer Hivju που υποδυόταν τον Tormund στο ‘Game of Thrones’, οι πιθανότητες να δούμε το εναλλακτικό τέλος που αποκάλυψε ότι γύρισαν με το υπόλοιπο καστ είναι ισχνότατες.

Στο πλαίσιο του event Game of Thrones: A Celebration που έλαβε χώρα στο Λονδίνο εν όψει της κυκλοφορίας του ολοκληρωμένου Blu-ray boxset της σειράς τον Δεκέμβριο, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπήρξε πράγματι ένα τέλος που το καστ «γύρισε κυρίως για πλάκα, αλλά δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να μιλήσω γι’ αυτό». Η εφημερίδα Metro που του έκανε τις σχετικές ερωτήσεις προσπάθησε να τον πιέσει για περισσότερα, αλλά αποδείχθηκε σκληρός αντίπαλος. «Δεν θα σας πω!», επέμεινε γελώντας, «αλλά είχε πλάκα».

NOVA

Ο Hivju είχε τις δικές του προσδοκίες για το τέλος, ειδικά όσον αφορούσε στη σχέση του χαρακτήρα του με τη Brienne, εκτίμησε ωστόσο το στοιχείο της έκπληξης στα σενάρια. Δεν ήρθαν πολλά όπως τα περίμενε, αν και για τη Brienne συγκεκριμένα δεν το έχει βάλει κάτω. Σύμφωνα με το Nerdist που βρισκόταν στο event, ο ηθοποιός θέλει να φαντάζεται ότι ο Tormund βρέθηκε ξανά με την αγαπημένη του πολεμίστρια. «Αυτό δεν είναι το spin-off που θέλουμε, έτσι δεν είναι;», σχολίασε. «Τη sitcom του Tormund με τη Brienne και το πώς κυβερνούν το Castle Black».

Σε άλλα ‘GoT’ νέα, το prequel spin-off για τους Targaryen ονόματι ‘House of the Dragon’ προχωράει κανονικά. Επισκέψου την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα μας για το ‘GoT’ για όλα τα updates.

***

Class of ’99: Το αφιέρωμά μας στο θρυλικό σινεμά του 1999 ολοκληρώνεται στο νέο επεισόδιο του POP για τις Δύσκολες Ώρες, με τις 35 ταινίες που διαμόρφωσαν την καλύτερη χρονιά του κινηματογράφου!

ΚΙ ΑΛΛΟ GOT:

Η τελευταία μεγάλη ανάλυση του Game of Thrones
House of the Dragon: Οι Targaryen επιστρέφουν για φωτιά και αίμα
Ο George R.R. Martin γράφει για το τέλος του ‘Game of Thrones’