GAME OF THRONES

Αυτό το fan film του ‘Game of Thrones’ μπορεί να είναι το καλύτερο prequel που θα δεις

Δε βρίσκεται μόνο το HBO σε ρυθμούς prequel.

Δεν είναι ότι δε στηρίζουμε τις προσπάθειες των φαν να φτιάξουν κάτι δικό τους. Ίσα-ίσα που τέτοιου τύπου ενεργή συμμετοχή είναι μάλλον η πιο γλυκιά ανταπόδοση που μπορεί να έχει ένας δημιουργός. Απλά τις περισσότερες φορές, όσο μεγαλύτερο είναι ένα fanmade βίντεο, τόσο περισσότερες είναι και οι πιθανότητες να το κλείσουμε πριν φτάσουμε καν στη μέση. Στο ‘Wild Wolf’ κλείσαμε το tab μόνο όταν τελείωσαν τα credits, γιατί θέλαμε να δούμε και ποιοι το έφτιαξαν.

Πρόσφατα ο George R.R. Martin αποκάλυψε ότι, εκτός από τα τέσσερα επιβεβαιωμένα prequel ‘Game of Thrones’ που βρίσκονται σε development από το ΗΒΟ, υπάρχει και ένα πέμπτο prequel που αναπτύσσεται από έναν σεναριογράφο που, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι μέγας γνώστης του σύμπαντος – τόσο μέγας που εκτός από τον Martin και δύο τεράστιους φαν που κατέληξαν να είναι και συνεργάτες του, τον Elio Garcia και τη Linda Antonsson, είναι ο αμέσως επόμενος που γνωρίζει τα πάντα για το Westeros.

Ό,τι και να γράφεται πάντως αυτές τις μέρες, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα σχετίζεται με την επανάσταση του Robert Baratheon. Μέχρι το τέλος της σειράς και των βιβλίων, η συγκεκριμένη περίοδος θα έχει εξερευνηθεί τόσο πολύ που δε θα υπάρχει περαιτέρω δραματουργικό ενδιαφέρον για μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Από δω και στο εξής, όμως, θα μπορούμε να λέμε ότι τουλάχιστον θα έχουμε για πάντα το ‘Wild Wolf’. Μία μικρή ομάδα ανεξάρτητων κινηματογραφιστών στο Belfast το πήρε πάνω της και γύρισε μία ταινία μικρού μήκους για τους Stark – κυρίως για τον αρραβώνα του Brandon Stark με την Catelyn και την ανάμειξη του Littlefinger που τη διεκδικούσε.

Δες το ‘Wild Wolf’ παρακάτω:

* Το ‘Game of Thrones’ επιστρέφει στις 16 Ιουλίου.