GAME OF THRONES

‘GoT’: Ο χειμώνας ήρθε και καθυστερεί την επόμενη σεζόν

Η τελευταία συνέντευξη των δημιουργών της σειράς μας προετοιμάζει για πολλή υπομονή.

Πάνω που λέγαμε ότι το μεγαλειώδες φινάλε της 6ης σεζόν ‘Game of Thrones’ μας έκανε να ανυπομονούμε με αγωνία για τη συνέχεια, τώρα μαθαίνουμε ότι η 7η σεζόν δε θα ξεκινήσει καν μέσα στην περίοδο που έχουμε μάθει να περιμένουμε κάθε καινούρια σεζόν.

Σε μία σύντομη συνέντευξη που έδωσαν οι David Benioff και D.B. Weiss, δημιουργοί της σειράς, στο UFC podcast, είπαν ότι λόγω της ανάγκης της παραγωγής για το χειμερινό τοπίο που θα επικρατήσει στη σειρά από δω και πέρα, τα γυρίσματα θα καθυστερήσουν για να συμπέσουν με τον πραγματικό χειμώνα.

Δεν έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας ακόμα. Ξεκινάμε λίγο αργότερα γιατί στο τέλος αυτής της σεζόν, “ήρθε ο χειμώνας”. Αυτό σημαίνει ότι ο ηλιόλουστος καιρός δε μας εξυπηρετεί πια. Οπότε σπρώξαμε τα πάντα γι’ αργότερα ώστε να έχουμε σκοτεινό, γκρίζο καιρό ακόμα και στα πιο φωτεινά μέρη που κάνουμε γυρίσματα.

Θα ευχόμασταν να μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την τεχνική μαγεία των στούντιο, αλλά τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με πραγματικά locations, οπότε τουλάχιστον ξέρουμε ότι η υπομονή μας θα αξίζει.

Σκούρα τα πράγματα λοιπόν στην κυριολεξία και για τα King’s Landing, Dorne και Free Cities, σκούρα και για μας που θα είμαστε σε αναμονή για πολύ περισσότερο.