GAME OF THRONES

Η Maisie Williams αντιδρά στα σενάρια της 7ης σεζόν ‘Game of Thrones’

Η γνωστή ηθοποιός μόλις τελείωσε την ανάγνωση των σεναρίων για τον 7ο κύκλο και έχει φρικάρει.

Με την προπαραγωγή να έχει ξεκινήσει εδώ και δύο περίπου μήνες, με την απαραίτητη καθυστέρηση που χρειάζεται για να προλάβει ο Χειμώνας να καλύψει και τις ηλιόλουστες πλευρές του Westeros και τους ηθοποιούς, να καταφτάνουν σιγά-σιγά στους προορισμούς που γίνονται τα γυρίσματα, το επόμενο βήμα είναι φυσικά η ανάγνωση των σεναρίων από το καστ. Στις περιπτώσεις σειρών καλωδιακής τηλεόρασης δε, που μιλάμε για λίγα επεισόδια που γράφονται πριν καν ανοίξουν οι κάμερες, το διάβασμα πάει μονορούφι.

Μονοκοπανιάς το έκανε και η Maisie Williams που υποδύεται την Arya Stark και έτρεξε στον λογαριασμό της στο Twitter για να προκαλέσει και σε μας τον πανικό της.

Πριν δεις τα tweets της, έχε υπόψιν ότι αν και κάθε χρόνο μας λέει ότι η επερχόμενη σεζόν είναι “πιο σκοτεινή από τις προηγούμενες”, αυτή είναι η πρώτη φορά που αντιδρά τόσο άμεσα και τόσο έντονα #ΤΙΜΑΣΚΡΥΒΟΥΝ.

Με τον 7ο κύκλο να απέχει έναν χρόνο ακόμα, τα παραπάνω tweets δε βοηθάνε την κατάσταση. Συναντάει η Arya τα αδέρφια της; Παίρνει τον ρόλο της Lady Stoneheart απ’ τα βιβλία; Καθαρίζει όλους τους Frey; Κάθεται ο Jon στον Iron Throne; Πεθαίνει κι άλλος Stark; Μίλα, Βίρνα.

Στο μεταξύ, μέχρι η Βίρνα να μιλήσει, ο Jason Momoa πετάχτηκε για μπύρες μέχρι την Ιρλανδία και βρέθηκε με τους δημιουργούς του ‘Game of Thrones’, David Benioff και D.B. Weiss. Ότι ο Momoa ζει τη σειρά πιο πολύ και από σένα, το έχουμε ξαναπεί, οπότε δε θα μπορούσε να μην απαθανατίσει τέτοιο reunion.

Μη βιαστείς όμως να υποθέσεις ότι μπορεί να έχουμε κι άλλες αναστάσεις στη σειρά. Όταν είπαμε ότι ο ηθοποιός πήγε Ιρλανδία για μπύρες, το εννοούσαμε.

Όσο εσύ ψάχνεις Guinness σε μπυραρίες, ο Momoa κάνει tour στη ζυθοποιία της εταιρείας και φτιάχνει τη δικιά του μπύρα.

           going into the plant.                    

A photo posted by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

I made it @guinnessus Mahalo

A photo posted by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Περιμένουμε τα υποθετικά σου σενάρια για όσα εξέπληξαν τη Williams στα σχόλια.