GAME OF THRONES

Μην κοιμάσαι κοντά στην Khaleesi

Όταν τα γυρίσματα διαρκούν όλη τη νύχτα, κάπως πρέπει να περάσεις την ώρα σου.

Εκτός από Άκαυτη, Μάνα των Δράκων και Καταλύτρια των Αλυσίδων, η Emilia Clarke είναι και ο prankster του καστ του Game of Thrones.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας, επικής σκηνής της στο επεισόδιο ‘Book of the Stranger’, η Clarke και οι Khal της παρέας έπρεπε να κάνουν διαλείμματα όταν η θερμοκρασία στο σετ ανέβαινε επικίνδυνα, διαφορετικά θα χρειαζόταν να ξαναγυρίζουν το ίδιο πλάνο ξανά και ξανά.

Είπε λοιπόν ο Joseph Naufahu, ο πιο απειλητικός από τους Khal, να τον γλυκοπάρει για λίγο αφού δεν είχε και τίποτα να κάνει, αλλά η Khaleesi είχε άλλα σχέδια.

 

“Είχα το επιδόρπιό μου στο τραπέζι και αποφάσισε να το πασαλείψει πάνω μου. Έβαλε caramel fudge στα δάχτυλά μου, πάνω στη στολή μου, και ήταν έτοιμη να με ταΐσει κι από πάνω, αλλά ξύπνησα”, είπε ο άμοιρος και πρόσθεσε ότι σε άλλες φάσεις, ξυπνούσε με τις λέξεις ‘Qoy Qoyi’, ‘Αίμα του Αίματός μου’ δηλαδή, στο μπράτσο και το μέτωπό του

Το τελικό του συμπέρασμα ήταν ότι μάλλον η Clarke παραλήρησε από το πολύ προπάνιο στο σετ.

Εσύ πώς σκοτώνεις την ώρα σου στο γραφείο;

Ξέχνα το Winter is Coming. Φέτος λέμε The dead are coming κάθε Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα – ταυτόχρονα με την Αμερική – στα κανάλια Novacinema. Με τη νέα δυνατότητα εγγραφής γράψε το επεισόδιο και απόλαυσε το με τον πρωινό σου καφέ όποτε εσύ θες. Ο έκτος κύκλος Game of Thrones είναι εδώ.