GAME OF THRONES

Πώς θα ήταν ένα Tetris με μικρούς Μπραν αντί για τουβλάκια;

Το Red Medusa animation studio μετέφερε τρεις (και κάτι) ιστορίες από τα πλατό του Game of Thrones σε περιβάλλον αγαπημένων games που έχουμε λιώσει.

Οι Red Medusa, ένα εκπληκτικό, ρώσικο animation studio, κάνει τέχνη ασταμάτητα από το 2007. Τόσο στην επίσημη σελίδα τους όσο και σε εκείνη του Youtube, θα βρεις πολλά μικρά αριστουργήματα βασισμένα σε ποπ αναφορές, που θα σε ενθουσιάσουν.

Με την επιστροφή του Game of Thrones στους δέκτες μας, οι Ρώσοι καλλιτέχνες είπαν να καταπιαστούν με σημαντικές σκηνές της σειράς και να τις μεταφράσουν στο φορμάτ πασίγνωστων παιχνιδιών.

Στην αρχή δοκίμασαν λοιπόν ένα Tetris με πρωταγωνιστές το ερωτικό δίδυμο Τζέιμι και Σέρσεϊ Λάνιστερ.

 

Στη συνέχεια, είχα,με λίγο gore Mortal Kombat με μονομάχους τον Όμπερυν και το Βουνό. (SPOILER: όλα τα λεφτά οι ποζεριές του Όμπερυν λίγο πριν το τέλος).

 

Πριν τρεις μέρες, οι Red Medusa έμπλεξαν το κουβάλημα του Μπραν από τον Χόντορ με το ‘κουβάλημα’ του Τύριον από τον Βάρυς και έφτιαξαν τη δική τους εκδοχή για το Crazy Cars.

 

Η σειρά ‘παιχνιδιών’ έχει ονομαστεί Game of Throlls και από μέρα σε μέρα περιμένουμε το καινούργιο της επεισόδιο. Ό,τι πρέπει για λιώσιμο μεταξύ των επεισοδίων.

Ξέχνα το Winter is Coming. Φέτος λέμε The dead are coming κάθε Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα – ταυτόχρονα με την Αμερική – στα κανάλια Novacinema. Με τη νέα δυνατότητα εγγραφής γράψε το επεισόδιο και απόλαυσε το με τον πρωινό σου καφέ όποτε εσύ θες. Ο έκτος κύκλος Game of Thrones είναι εδώ.