GAME OF THRONES

Ο Jon Snow σπάστηκε που δεν σκότωσε αυτός τον Night King

Και πώς να τον αδικήσεις.

Ο Kit Harington αποκάλυψε αυτό που όλοι υποπτευόμασταν, ότι τα ‘χε πάρει με το γεγονός ότι δεν θα ήταν αυτός που θα σκότωνε τον Night King στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones.

Περιγράφοντας την αντίδρασή του όταν έμαθε ότι η Arya Stark (Maisie Williams) θα ήταν αυτή που θα σκότωνε τον απέθαντο βασιλιά των νεκρών, σε μία από τις πιο δραματικές σκηνές της σειράς, παραδέχτηκε: “Τα είχα πάρει, μόνο και μόνο γιατί ήθελα να είμαι εγώ αυτός που θα σκότωνε τον Night King. Νομίζω ότι ένιωσα όπως όλοι οι υπόλοιποι, που πίστευαν ότι αυτό ‘χτιζόταν’ τόσο καιρό, και τελικά δεν το έκανα. Αλλά ήμουν τόσο χαρούμενος για την Maisie και την Arya. Κρυφά όμως μέσα μου έλεγα “ήθελα να το κάνω εγώ αυτό”!

Για να συνεχίσει στο Hollywood Reporter:

“Αλλά ήταν ένα πραγματικά τρομερό twist, και ‘έδεσε’ με όλο αυτό το ταξίδι της Arya με πολύ όμορφο τρόπο. Κατά τη διάρκεια των σεζόν, τη βλέπαμε να αποκτά όλες αυτές τις ικανότητες σιγά σιγά και να μετατρέπεται σ’ αυτήν τη σκληρή δολοφόνο, και τελικά τις χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τον βασικό μας εχθρό”.

Όσον αφορά τώρα τη μοίρα του Jon Snow, την επιστροφή του στην παρέα του πέρα απ’ το Τείχος, ο Harington δήλωσε ότι “τον άφησε ικανοποιημένο”. Το ίδιο ικανοποιημένος έμεινε και από το γεγονός ότι βασιλιάς έγινε τελικά ο Bran και όχι ο ίδιος.

Αυτό όμως που δεν τον άφησε με τίποτα ικανοποιημένο ήταν οι σκηνές που έπρεπε να γυρίσει πάνω στον ‘δράκο’. Κάποιες απ’ αυτές είπε ότι ήταν πιο σκληρές, ακόμη και από εκείνες της ‘Μάχης των Μπάσταρδων’.

“Ήμουν ανεβασμένος πάνω σε αυτή τη σέλα (σ.σ. που χρησιμοποιείται για την προσομοίωση) για πολύ περισσότερες ώρες από όσες χρειάστηκαν για να γυρίσω τη ‘Μάχη των Μπάσταρδων’. Η Emilia γκρίνιαζε γι’ αυτήν την κατάσταση εδώ και πολλές σεζόν και εγώ έλεγα ‘ναι, ναι, εντάξει. Δεν έχει περπατήσει μέσα στις λάσπες της Βόρειας Ιρλανδίας. Μια σέλα σε ένα ζεστό δωμάτιο, ε; Μπου χου χου…’. Αλλά είχε απολύτως δίκιο. Ήταν τρομακτικό. Δεν είχε καμία σχέση με την ηθοποιία, δεν ήταν αυτό για το οποίο υπέγραψα. Και ήταν πάρα πολύ άβολο για έναν άντρα”.

TΣΕΚΑΡΕ ΑΚΟΜΑ:

Όλα τα επεισόδια του Game of Thrones στη σειρά
The Long Night: 3 βάσιμες θεωρίες για το πρίκουελ του Game of Thrones
7 χαρακτήρες που μας λείπουν στο ‘Game of Thrones’