NDP Photo Agency
NETFLIX

Η πρώτη ατάκα του Σπαλιάρα σε σειρά του Netflix παραήταν badass

Είδαμε τα πρώτα λεπτά του δικού μας Γιάννη στην ισπανική σειρά 'El Señor de los Cielos'.

Φαντάζομαι ήδη γνωρίζεις πώς ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει καταφέρει να κερδίσει ένα ρόλο στην έβδομη σεζόν της ισπανικής σειράς ‘El Señor de los Cielos’ του Netflix, το οποίο διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1990 και περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενώ διακινητή ναρκωτικών, του Amado Carrillo Fuentes, που ανέλαβε τα ηνία του καρτέλ Juárez.

Στο τρίτο επεισόδιο της έβδομης σεζόν, λοιπόν, κάνει την πρώτη εμφάνισή του για λίγα λεπτά κι ο Σπαλιάρας. Επειδή δεν παρακολουθώ τη σειρά, έτρεξα λίγο τα πρώτα επεισόδια της σεζόν, κυρίως για να βρω τον δικό μας. Τι γίνεται; Sorry για τα spoilers που θα ακολουθήσουν αν θες να το δεις από την αρχή, καλύτερα να μη συνεχίσεις να διαβάζεις. Αν θες απλά να μάθεις για την πρώτη ατάκα του Spal, συνέχισε ελεύθερα.

Ο Αμάδο (ο πρωταγωνιστής) ήταν φυλακή και κάποιος τον σώζει. Έτσι, αποφασίζει να φύγει μαζί με την κοπέλα του με προορισμό την Ελλάδα, όπου έχει κάτι παλιούς φίλους, τον Νίκο (δηλαδή τον Σπαλιάρα, ο οποίος είναι και πρώην πράκτορας της CIA), την Αθηνά και την κόρη τους την Ιρίνα. Μετά από πολλές εκρήξεις, πιστολίδια και φωτιές, το πλάνο δείχνει Ελλάδα και μια πανοραμική θέα της Αθήνας.

Σε μια υπέροχη ταράτσα κάπου στο κέντρο, ακούμε μια γυναίκα (μάλλον η γυναίκα του Νίκου-Σπαλιάρα), να λέει σε σπαστά (σχεδόν κωμικά) ελληνικά πως έρχεται ο Αμάδο στην Ελλάδα και μια άλλη (μάλλον η κόρη της) να τη ρωτάει σε άπταιστα ελληνικά “ποιος είναι αυτός ο Αμάδο”.

Κάμερα στον Γιάννη και τον βλέπουμε να κάθεται σκεπτικός σε μια καρέκλα. Κάπου εκεί βγάζει το τηλέφωνό του και κάνει μια περίεργη κλήση, όπου τον ακούμε να λέει και τις πρώτες του κουβέντες στη σειρά, στα αγγλικά.

“Έφτασε η ώρα. Έρχεται αύριο. Κάνουμε αυτό και τέλος”, λέει με ύφος χιλίων καρδιναλίων σε κάποιον συνεργάτη του.

Το ντεμπούτο του Spal στη σειρά, μπορεί να κράτησε μόλις μερικά δευτερόλεπτα, αλλά ήταν όσο badass περιμέναμε. Λέτε στα επόμενα επεισόδια να αρχίζει να ‘σφάζει’ και κόσμο μετά τις καρύδες; Για όλα τον έχουμε ικανό.

* Να σημειωθεί ότι οι έξι πρώτες σεζόν της σειράς είναι διαθέσιμες στο αμερικάνικο Netflix (δυστυχώς όχι στο δικό μας), ωστόσο η 7η σεζόν, στην οποία συμμετέχει ο Σπαλιάρας και βγήλε στον αέρα μόλις πριν λίγες ημέρες, δεν έχει μπει ακόμα στην πλατφόρμα.

(Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency)

***

Και μην ξεχνάς! Στο πλαίσιο του αφιερώματός μας για το θρυλικό σινεμά του 1999 και τον ερχομό του Halloween, δες το νέο μας επεισόδιο POP για τις Δύσκολες Ώρες για το φαινόμενο του ‘Blair Witch Project’, με καλεσμένο τον Ηλία Αναστασιάδη.

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΑ:

4 ακόμη ρόλοι που θα μπορούσε να παίξει ο Σπαλιάρας στο Netflix
Ποιος ληστής του ‘La Casa de Papel’ είσαι;
Ο Γιάννης Σπαλιάρας γεννήθηκε για να καβαλάει (μηχανές)