ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Βρήκαμε τον ‘Μητσάρα’ του τελικού του MasterChef

Δώστε μια ποδιά σε αυτή τη θεότητα από εμάς.

Όπως συμβαίνει πάντοτε στον τελικό του MasterChef, έτσι και χθες, η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή έγινε ζωντανά, ενώ στο στούντιο, εκτός από τους φιναλίστ, τους κριτές και τους φετινούς διαγωνιζόμενους, στο πλατό βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι των δύο ‘μονομάχων’, αλλά και κάποιοι άσχετοι, που είδαν φως και μπήκαν.

Και όπως επίσης συμβαίνει πάντα, όπου υπάρχουν κάμερες και τζέρτζελο, κάπου θα χωθεί κι ένας ‘Μητσάρας’. Νόμος. Ξέρεις, η κλασική φιγούρα που παίρνει μια καίρια θέση δίπλα στους πρωταγωνιστές και απλά στέκεται εκεί, χαρούμενη με τον εαυτό της που κατάφερε να μπει στο πλάνο. Όπως έκανε πάντα ο αυθεντικός Μητσάρας:

EUROKINISSI

Eurokinissi

Ο  ‘Μητσάρας’ του τελικού του Master Chef λοιπόν, ήταν μια συμπαθέστατη κυρία η οποία είχε δοκιμάσει την τύχη της και στις οντισιόν, μαγείρεψε αξιοπρεπέστατα, πέρασε και την πρώτη φάση όμως δεν κέρδισε την πρόκριση στο σπίτι. Κατάφερε πάντως -άγνωστο πώς- να κερδίσει μια πρόσκληση για τον μεγάλο τελικό και να εξασφαλίσει καίρια θέση, δίπλα στον μεγάλο νικητή, Μανώλη Σαρρή.

Στα περισσότερα βίντεο του μεγάλου τελικού, διακρίνεται να αγκαλιάζει και να χαίρεται μαζί με τον νέο Έλληνα Masterchef, χωρίς κανείς να σχολιάζει ή να απορεί με την παρουσία της. Σπουδαία.

Καμάρωσέ την από το 0.50 μετά.

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε ανακαλύψει την ταυτότητά της, όμως το αίτημά μας είναι πάγιο: ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ MasterChef 4.