ΛΙΣΤΕΣ

Τι έρχεται τον Φεβρουάριο στο Netflix

Όλα όσα θα ανέβουν στην πλατφόρμα τον Φεβρουάριο για το ατελείωτο binge-watching σου.

Ο φετινός Φεβρουάριος είναι γεμάτος μήνας για τις αίθουσες, αλλά μπορείς να περάσεις εξίσου καλά και στο σπίτι.

Παρακάτω θα βρεις όσα μπορείς να καταβροχθίσεις στο ελληνικό Netflix:

ΟΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

ALTERED CARBON (ΘΝΗΤΟΙ ΘΕΟΙ)

Τρεις αιώνες μετά το σήμερα, το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να ψηφιοποιηθεί και να «κατέβει» από σώμα σε σώμα. Μετά από μια τέτοια διαδικασία, ένας πρώην στρατιώτης προσλαμβάνεται για να εξιχνιάσει έναν φόνο. Βασισμένο στο βραβευμένο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Richard K. Morgan.

Πρεμιέρα: 2/2

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

To καστ του ‘Altered Carbon’ τα έδωσε όλα για τις μάχες της σειράς

EVERYTHING SUCKS! (ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ!)

Δύο ομάδες όχι και τόσο δημοφιλών μαθητών συγκρούονται σε μια ιστορία ενηλικίωσης στο Όρεγκον το 1996. Μετά τη φρενίτιδα με τη δεκαετία του ‘80, η κωμωδία ‘Everything Sucks!’ θα πάρει εκδίκηση για λογαριασμό των ‘90s. Η σειρά παρομοιάζεται σε ύφος με το καλτ κλάσικ ‘Freaks and Geeks’. Ένας εκ των δύο δημιουργών είναι ο Ben York Jones του ‘Like Crazy’, οπότε λέμε ναι.

Πρεμιέρα: 16/2

SEVEN SECONDS (ΕΦΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ)

“Πόση ώρα παίρνει να θάψεις την αλήθεια”; Η νέα σειρά που ετοιμάζει το Netflix θα εξέτασει τις πραγματικές ιστορίες πίσω από τις επικεφαλίδες των ειδήσεων.

Πρεμιέρα: 23/2

DAMNATION

Ένας άντρας παριστάνει τον ιεροκήρυκα στην καρδιά της Αμερικής των ’30s και ηγείται μιας ανταρσίας εναντίον του κατεστημένου. Απέναντί του θα βρει έναν απεργοσπάστη που προσέλαβε ένας μεγιστάνας για να σταματήσει την εξέγερση. Οι δύο άνδρες όμως έχουν παρελθόν που θα βγει στην επιφάνεια με καταστροφικές συνέπειες. Το ‘Damnation’ έχει (και θα έχει) μονάχα 1 σεζόν, οπότε εάν θες ένα γρήγορο και ολοκληρωμένο western binge-watching, μπαίνει στο πρόγραμμα.

Πρεμιέρα: 1/2

COACH SNOOP (Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΝΟΥΠ)

Όταν δεν φτύνει ρίμες, δεν περπατά στο πιο smooth μωβ χαλί των τελευταίων ετών και δεν συμμετέχει σε σάτιρες με στόχο τον Trump, ο Snoop Dogg αντλεί δύναμη από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και συντονίζει ένα πρωτάθλημα με το όραμα να μείνουν τα παιδιά μακριά από τους δρόμους.

Πρεμιέρα: 2/2

MARSEILLE: SEASON 2 (ΜΑΣΣΑΛΙΑ: ΣΕΖΟΝ 2)

Η μάχη για τον έλεγχο της Μασσαλίας συνεχίζεται. Φέτος θα ενταθεί όταν εθνικιστές θα επιχειρήσουν να αυξήσουν τις δυνάμεις τους, την ίδια στιγμή που μια σκοτεινή συνωμοσία απειλεί την δημοφιλή, τοπική ποδοσφαιρική ομάδα. Κάπου εδώ κρύβεται ένα πετυχημένο αστείο για το γεγονός ότι ο Depardieu παίζει τον δήμαρχο της γαλλικής πόλης όταν στην πραγματικότητα έγινε Ρώσος υπήκοος για να μην πληρώνει φόρους.

Πρεμιέρα: 23/2

QUEER EYE (FAB 5)

Αν σκέφτεσαι να κάνεις το makeover το σωστό, τότε χρειάζεσαι τους Fab 5. Πέντε άνδρες που ξέρουν από μόδα, σωστή διατροφή, design, grooming και κουλτούρα, κι έχουν και την υπομονή να τα μεταδώσουν.

Το ορίτζιναλ ριάλιτι σόου ‘Queer Eye’ (ονομαζόταν ‘Queer Eye for the Straight Guy’ σε πρώτη φάση) ήταν μια ανέλπιστη επιτυχία για την αμερικανική τηλεόραση στις αρχές των ’00s, με νούμερα, βραβεία και φανταστικές κριτικές από τον Τύπο. Την ίδια στιγμή είχε δεχθεί και αρνητικό σχολιασμό καθώς φαινόταν να ενισχύει στερεότυπα για τους γκέι άνδρες, όπως για παράδειγμα ότι παραδοσιακά είναι πιο μοδάτοι. Το revival της σειράς υπόσχεται να είναι πιο #woke και να παλέψει για την αποδοχή, όσο το ορίτζιναλ πάλεψε για την ανοχή.

Πρεμιέρα: 7/2

MY NEXT GUEST NEEDS NO INTRODUCTION WITH DAVID LETTERMAN: PART 2

Ο David Letterman έγραψε το πρώτο κεφάλαιο της επιστροφής του με μια συνέντευξη με τον Barack Obama. Το δεύτερο θα γραφτεί με τον George Clooney.

Πρεμιέρα: 9/2

ΟΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

MUTE (ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ)

Μετά τους πρωταγωνιστές των ‘Star Wars’ και κάθε ταινίας του J.J. Abrams, τώρα έχουμε κι αυτούς του Duncan Jones (Alexander Skarsgård, Paul Rudd, Justin Theroux, Sam Rockwell, τι άλλο θες) να μην βγάζουν κιχ. Δεν ξέρουμε πολλά για το ‘Mute’, ξέρουμε όμως ότι μάλλον συνδέεται με το ‘Moon’ – το δυνατό ντεμπούτο του Duncan – και ότι το φουτουριστικό μουστάκι του Rudd δεν είναι και τόσο φουτουριστικό. Θεωρούμε όμως το ‘Warcraft’ ένα απλό στραβοπάτημα και μας ενδιαφέρει πολύ το επόμενο βήμα του δημιουργού.

Πρεμιέρα: 23/2

THE RITUAL (Η ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ)

Πόσο στραβά μπορεί να πάει μια εκδρομή πεζοπορίας; Τόσο στραβά.

Πρεμιέρα: 9/2

WHEN WE FIRST MET (Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΝΥΧΤΑ)

Τυπάς ερωτευμένος με φίλη του γυρίζει τον χρόνο πίσω στις πρώτες μέρες γνωριμίας τους, αλλάζοντας κάθε φορά τη συμπεριφορά του για να της αρέσει περισσότερο και να αποφύγει το friendzone. Τέτοιου τύπου ταξίδια στον χρόνο είναι λίγο ριψοκίνδυνα στην ηθική τους, γιατί φλερτάρουν επικίνδυνα με τον εξαναγκασμό (βλέπε ‘The Time Traveler’s Wife’). Όταν όμως αποφεύγουν τις λακκούβες μπορεί να γίνουν πολύ χαριτωμένα. Κάνε τη διαφορά ‘When We First Met’!

Πρεμιέρα: 9/2

IRREPLACEABLE YOU (ΚΑΜΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ)

H πρώην παραγωγός και σκηνοθέτιδα του ‘Veep’, Stephanie Laing, κάνει την πρώτη της κινηματογραφική δουλειά και βάζει στο ρόστερ της την Gugu Mbatha Raw για να μη μπορέσουμε να αντισταθούμε. Δύο κολλητοί φίλοι και αδελφές ψυχές πρέπει να αντιμετωπίσουν μια διάγνωση καρκίνου που απειλεί το μέλλον τους. Το καστ συμπληρώνεται από τον Michiel Huisman του ‘Game of Thrones’, τον Christopher Walken, την Kate McKinnon και τη Jacki Weaver.

Πρεμιέρα: 16/2

ΤΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

SEEING ALLRED (ΓΚΛΟΡΙΑ ΟΛΡΕΝΤ: ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ)

Για τους κατοίκους του Λος Άντζελες, η Gloria Allred είναι η ακτιβίστρια δικηγόρος που υπερασπίζεται τα γυναικεία δικαιώματα και αυτά της ΛΟΑΤ κοινότητας από τα τέλη της δεκαετίας του ’70. Για τους υπόλοιπους Αμερικανούς – και τον κόσμο – είναι η ιστορικής σύντομα φήμης γυναίκα που υπερασπίστηκε θύματα του Bill Cosby και τελευταία ανέλαβε κάποιες υποθέσεις για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του Donald Trump. Το ‘Seeing Allred’ ακολουθεί την πορεία της από το χθες μέχρι το σήμερα. Παρουσιάστηκε στο φετινό Φεστιβάλ Sundance.

Πρεμιέρα: 9/2

FIRST TEAM: JUVENTUS (Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ: JUVENTUS)

Το Netflix θα ακολουθήσει τις ιστορίες και τους χαρακτήρες του συλλόγου κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017-2018, περνώντας χρόνο με τους παίκτες εντός και εκτός γηπέδου. Στον δρόμο, στο σπίτι, όπου χρειάζεται για να καταγραφεί εις βάθος η πραγματική ζωή που κάνει την Γιουβέντους μια από τις πιο συναρπαστικές ομάδες στον κόσμο.

Πρεμιέρα: 16/2

Η ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ:

Από 1/2, θα είναι διαθέσιμα τα παρακάτω:

SCARFACE

STAR TREK: BEYOND

THE INCREDIBLE HULK

INSIDE MAN

8 MILE

DEFINITELY, MAYBE

FORGETTING SARAH MARSHALL

BACK TO THE FUTURE 3

IT’S KIND OF A FUNNY STORY

HOW THE BEATLES CHANGED THE WORLD

LOVE ACTUALLY

THE HOLIDAY

MAD MEN: SEASON 5

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

10 νέες σειρές που περιμένουμε απ’ το Netflix το 2018