LORD OF THE RINGS

Η σειρά ‘Lord of the Rings’ θα παρουσιάσει τη Μέση Γη που δεν είδες

Ετοιμάσου για πολλά ακόμα χρόνια στη Μέση Γη.

Ευχαριστούμε, ‘Game of Thrones’. Όταν το ‘Lord of the Rings’ έπεφτε στο τραπέζι σε περασμένες δεκαετίες, τα πλάνα ακυρώνονταν γιατί ως πρότζεκτ έμοιαζε άπιαστο. Αυτό μέχρι να τους πείσει ο θεότρελος Peter Jackson ότι ήταν εφικτό. Το ‘Game of Thrones’ έκανε παρόμοια δουλειά για τις τηλεοπτικές παραγωγές του επιπέδου του. Πανάκριβο, απλωμένο σε πολλαπλές τοποθεσίες, αλλά δεν μάσησε. Πίστεψε στην πηγή του και έπεισε όλον τον πλανήτη να κάνει μια βόλτα από το Westeros. Αν το πέτυχε το HBO, είναι δυνατόν να μασήσει το Amazon που κατοχύρωσε την απόλυτη ιστορία φαντασίας;

Οι προσευχές των πιστών του Tolkien εισακούστηκαν λοιπόν, και έτσι το Amazon αποφάσισε να αποκτήσει τη δική του τηλεοπτική ναυαρχίδα. Οι πιο αξιόλογες σειρές του μέχρι στιγμής, από το ‘Transparent’ μέχρι το ‘Catastrophe’, έχουν κερδίσει την κριτική και τα βραβεία, αλλά δεν έχουν καταφέρει να γίνουν παγκόσμιες επιτυχίες. Με το ‘Lord of the Rings’ μάλλον βρήκε το σιγουράκι του.

Εμείς θα εστιάσουμε σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι της χθεσινής κοινής ανακοίνωσης που έβγαλε το δίκτυο μαζί με τους ιδιοκτήτες της περιουσίας του συγγραφέα και τον εκδοτικό οίκο HarperCollins.

“Η Sharon [Tal Yguado] (υπεύθυνη για τις Ορίτζιναλ Σειρές του στούντιο) και η Amazon έχουν εξαιρετικές ιδέες για να φέρουν στην οθόνη, σε σχέση με ανεξερεύνητες ιστορίες βάσει των ορίτζιναλ κειμένων του J.R.R. Tolkien”.

Το παρεάκι του Frodo θα επιστρέψει κανονικότατα δηλαδή, αλλά δεν θα είναι το μοναδικό. Η πηγή είναι ανεξάντλητη, ενώ η συμφωνία περιλαμβάνει και πιθανά spin-offs.

Να κάνουμε μια ευχή για τη μεταφορά του ‘Σιλμαρίλλιον’, μιας που φαίνεται να πιάνουν τελευταία;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

‘Middle Earth’: O Tolkien και τα φοιτητικά του χρόνια γίνονται ταινία
Πιστοί προσεύχονται να γίνει ο Tolkien Άγιος
Μεταφράστηκε το τελευταίο πολύτιμο βιβλίο του Tolkien