LORD OF THE RINGS

Lord of the Rings: Η σειρά ανανεώθηκε ήδη για 2η σεζόν και ο Κακός της είναι γνώριμος

Τα σενάρια του 2ου κύκλου θα δουλευτούν άμεσα και όχι, δεν εννοούμε τον Sauron.

Όπως γράφαμε στον απόλυτο οδηγό μας για τη σειρά ‘Lord of the Rings’ που ετοιμάζει το Amazon, η πλατφόρμα είναι έτοιμη να επενδύσει ένα τεράστιο ποσό για το πρότζεκτ που σύμφωνα με ρεπορτάζ αναμένεται να ανέλθει στο 1 δις δολάρια. Μιλάμε για την πιο ακριβή τηλεόραση όλων των εποχών δηλαδή και, αυτονόητα, για περισσότερους από έναν κύκλο.

Το δίκτυο όμως φαίνεται πως είναι τόσο αισιόδοξο για την απόδοση του show που, βάσει ρεπορτάζ του Deadline, το έχει ήδη ανανεώσει για 2η σεζόν και πρόκειται να βάλει την ανάπτυξή της μπροστά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αφού γυριστούν τα 2 πρώτα επεισόδια της πρώτης σεζόν από τον J.A. Bayona (A Monster Calls, The Impossible), θα ακολουθήσει ένα διάλειμμα 4 έως 5 μηνών όπου η ομάδα σεναριογράφων θα προετοιμάσει την πλειοψηφία των επεισοδίων του επόμενου κύκλου.

Σε άλλα casting νέα, πάλι βάσει Deadline, γνωρίζουμε ότι ο βασικός κακός που θα έχουν να αντιμετωπίσουν ο Beldor (Will Poulter/‘Black Mirror’) και η Tyra (Markella Kavenagh/‘Picnic at Hanging Rock’), θα είναι ο Joseph Mawle που γνωρίσαμε καλύτερα ως Θείο Benjen στο ‘Game of Thrones’, πλέον ονόματι Oren.

Αυτό τον καιρό τον βλέπουμε στο ‘MotherFatherSon’ πλάι στον Richard Gere με τον οποίον μιλήσαμε για τη σειρά, ενώ παλαιότερα είχε κερδίσει υποψηφιότητα BAFTA για την ερμηνεία του στο ‘Birdsong’. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον χαρακτήρα του προς το παρόν δεν υπάρχουν, αλλά μπορείς να βλέπεις όλα τα ‘LotR’ νέα στο σχετικό μας tag που ανανεώνεται συνεχώς.

***

Class of ’99: Το αφιέρωμά μας στο θρυλικό σινεμά του 1999 ολοκληρώνεται στο νέο επεισόδιο του POP για τις Δύσκολες Ώρες, με τις 35 ταινίες που διαμόρφωσαν την καλύτερη χρονιά του κινηματογράφου!

ΚΙ ΑΛΛΟ LOTR:

Lord of the Rings: Όλα όσα ξέρουμε ως τώρα για τη σειρά του Amazon