ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Reunion μετά μουσικής από το καστ του ‘Friday Night Lights’

Το καστ του ‘Friday Nights Lights’ επανενώθηκε στο ATX Festival.

Πέντε χρόνια αφού έσβησαν οι προβολείς στο γήπεδο της φανταστικής πόλης του Dillon στο Τέξας, το στάδιο του Austin που φιλοξενούσε τη σειρά φωτίστηκε ξανά για να γιορτάσει τη 10η επέτειο από την έναρξη του ‘Friday Night Lights’.

Μπορεί ο Coach Taylor, κατά κόσμον Kyle Chandler, να μην μπόρεσε να παραστεί λόγω υποχρεώσεων κι έτσι να μείναμε χωρίς έναν από τους εμψυχωτικούς του λόγους, αλλά η Connie Britton, Adrienne Palicki, Jesse Plemons και Gaius Charles ήταν εκεί για το event, με τον Plemons να συμμετέχει και με ένα live session από την μπάντα Crucifictorious που είχε ο χαρακτήρας του στη σειρά. Παρούσα ήταν και η Kirsten Dunst, σύντροφος του ηθοποιού και πρόσφατη συμπρωταγωνίστριά του στη δεύτερη σεζόν του ‘Fargo’.

   stole our look! #fridaynightlightsreunion #weonthefield

A photo posted by kristalavrusik (@kristalavrusik) on

Clear Eyes, Full Hearts, Freaking Out. #FridayNightLights

A photo posted by leanneaguilera (@leanneaguilera) on

Οι Taylor Kitch, Minka Kelly, Aimee Teegarden και Zach Gilford είχαν το δικό τους reunion το πρωινό του Σαββάτου για τον Spartan Race αγώνα στο Chicago. Κι επειδή δεν είμαστε οι μόνοι που σκεφτήκαμε τους λόγους του Coach Taylor που αναφέραμε και πιο πάνω, ο Kitch είχε το δικό του πλάνο για τον αγώνα.

Θα σταματήσω τον αγώνα σε κάποια φάση. Θ’ αρπάξω το μικρόφωνο και θα δώσω 25λεπτο λόγο.

Texas Forever   ❤️

A photo posted by Minka Kelly (@minkak) on

Το ATX Festival δεν έδωσε την ευκαιρία μόνο στο καστ του ‘Friday Night Lights’ να θυμηθεί τα παλιά. Φίλοι της ‘Ugly Betty’, ευκαιρία να γιορτάσετε.

A nightmare/fantasy come true. An Ugly Betty vs. Superstore tug-o-war…with my limbs. #SuperBetty @atxfestival #lastnight

A photo posted by America Ferrera (@americaferrera) on

I go crazy for @michaelurielikesit ! @itsbeckinewton we're missing you desperately. #uglybettyreunion #hulubringbackuglybetty

A photo posted by America Ferrera (@americaferrera) on

Clowning. #uglybettyreunion

A photo posted by America Ferrera (@americaferrera) on

Σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια America Ferrera, τo καστ διατηρεί ισχυρούς δεσμούς φιλίας και δε θα έλεγε όχι και σε μία πιθανή αναβίωση της σειράς.

Τέτοια ν’ ακούμε και τέτοια να βλέπουμε.