NETFLIX

Mindhunter: Πες αντίο στην καλύτερη ορίτζιναλ σειρά του Netflix

Χτύπα κι άλλο, θα τ' αντέξω.

Ό,τι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με τον David Fincher απασχολημένο σε δέκα ακόμη πρότζεκτ.

Το ‘Mindhunter’, η ορίτζιναλ σειρά παραγωγής και σκηνοθεσίας του Fincher (Seven, Fight Club) που ακολουθεί την εφεύρεση του τμήματος μελέτης ψυχολογικών προφίλ των σίριαλ κίλερ από το FBI, μπαίνει στον πάγο επ’ αόριστον.

Και παρότι το Netflix δεν κυκλοφορεί ποτέ τα ακριβή νούμερα για τα shows του, φαίνεται πως δεν είναι η απόδοση της σειράς που οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Αντιθέτως, φταίει η ενασχόληση του δημιουργού με τα άλλα του πρότζεκτ για την πλατφόρμα. Συγκεκριμένα η ασπρόμαυρη ταινία ‘Mank’ με τον Gary Oldman που θα αφορά το γράψιμο του ‘Citizen Kane’ και η 2η σεζόν του ‘LOVE DEATH + ROBOTS’.

«Ο David είναι συγκεντρωμένος στη σκηνοθεσία της πρώτης του ταινίας για το Netflix, το ‘Mank’, και στην παραγωγή της 2ης σεζόν του ‘LOVE DEATH + ROBOTS’», δήλωσε εκπρόσωπος της πλατφόρμας. «Μπορεί να επισκεφθεί ξανά το ‘Mindhunter’ στο μέλλον, στο μεταξύ όμως ένιωσε πως δεν ήταν δίκαιο να εμποδίζει τους ηθοποιούς από το να ψάξουν άλλες δουλειές όσο εκείνος εξερευνά μια δική του, νέα δουλειά».

Έτσι το καστ της σειράς έχει αποδεσμευτεί από τα συμβόλαιά του και είναι ελεύθερο να κυνηγήσει άλλα πρότζεκτ. O Jonathan Groff (Holden Ford) έχει ήδη κλείσει το ‘Matrix 4’ που θα δούμε το 2021, ενώ ο Holt McCallany θα παίξει στο ‘Nightmare Alley’ του Guillermo del Toro και το ‘Cash Truck’ του Guy Ritchie. Όλα τα ορφανά του ‘Fringe’, τώρα, που αρρωστήσαμε όταν είδαμε ξανά την Anna Torv στην οθόνη μας, ας ευχηθούμε πως δεν θα αργήσουμε να την ξαναδούμε όσο αργήσαμε την τελευταία φορά.

Το αρχικό πλάνο του Fincher για το ‘Mindhunter’ ήταν 5 σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Μιλήσαμε με την πραγματική Mindhunter του FBI
Το Mindhunter στις καλύτερες σειρές του 2019

***

Η Ιωσηφίνα Γριβέα και ο Θοδωρής Δημητρόπουλος κάνουν μια αναδρομή σε 90+ χρόνια ιστορίας των Όσκαρ, γεμάτα περίεργες ιστορίες και σπουδαίες ταινίες. Από τον ‘Άρχοντα των Δαχτυλιδιών’ και τον ‘Τιτανικό’, μέχρι τη ‘Γκαρσονιέρα’ και το ‘Λιμάνι της Αγωνίας’, ξεχωρίζουμε τα αγαπημένα μας φιλμ που πήραν Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.