NETFLIX

Στο τρέιλερ του Witcher, τα χειρότερα τέρατα τα δημιουργεί ο άνθρωπος

Μάγισσες, τέρατα και ξωτικά. Ο Henry Cavill θα τα βάλει με όλα.

Το τρέιλερ του ‘The Witcher’ με τον Henry Cavill παρουσιάστηκε στο San Diego Comic-Con και είναι φανταστικό.

Μπορείς, επίσης, να δεις γιατί ο Cavill είπε πως ο ρόλος του έδωσε την καλύτερη φυσική κατάσταση που είχε ποτέ (ναι, ακόμη και από τον Superman).

Η δημιουργός της σειράς Lauren Schmidt Hissrich υπενθύμισε στους φαν που παρακολούθησαν το πάνελ ότι το ‘Witcher’ δεν θα βασιστεί στο διάσημο ομώνυμο video game, αλλά στη σειρά βιβλίων που ενέπνευσε (γι’ αυτό λοιπόν μην ψάχνεις μούσια του Geralt, στα βιβλία τα σιχαίνεται).

Αποκάλυψε επίσης ότι ο Cavill την προσέγγισε ο ίδιος για τον ρόλο ως σούπερφαν του παιχνιδιού. Εκείνη προχώρησε στη διαδικασία των οντισιόν κανονικά, όμως τελικά επέστρεψε σε αυτόν αφού είχε δει 200 περίπου ακόμα ηθοποιούς.

Ως Geralt of Rivia, ένας μοναχικός τερατοκτόνος, ο Cavill θα προσπαθήσει να βρει τη θέση του σε ένα σύμπαν όπου οι άνθρωποι είναι μεγαλύτερα τέρατα από αυτά που καταδιώκει. Όταν όμως η μοίρα του τον φέρει απέναντι σε μία μάγισσα και μία νεαρή πριγκίπισσα με ένα επικίνδυνο μυστικό, οι τρεις τους θα αναγκαστούν να μπουν σε κοινή πορεία και να επιβιώσουν σε μία θανατηφόρα ήπειρο.

* Το ‘The Witcher’ θα στριμάρει στο Netflix μέσα στο 2019.

ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

6 σειρές για να λιώσεις τον Ιούλιο στο Netflix
7 spoiler-free σημειώσεις για τον 3ο κύκλο του Casa de Papel
Όσα έμαθα λιώνοντας στις κορεάτικες σειρές του Netflix
Οι δημιουργοί του Dark θα λύσουν τους γρίφους του, στο υπόσχονται
Το Game of Thrones ξανά στον Θρόνο του: Σχολιάζουμε τις υποψηφιότητες Emmy