NETFLIX

Tώρα μπορείς να βλέπεις Netflix στο γραφείο και όλοι να νομίζουν ότι δουλεύεις

Με αυτό το extention του Chrome, το 8ωρο θα περνάει σαν νεράκι.

Υπάρχει μια μακρά ιστορία πραγμάτων που έχουν φτιαχτεί για να σε βοηθήσουν να λουφάξεις στη δουλειά χωρίς να το καταλάβει κανείς. Και αλήθεια, πόσες φορές έχεις προσπαθήσει να δεις μια τηλεοπτική σειρά αλλά είσαι τόσο κουρασμένος από τη δουλεία και τόσο χαλαρωμένος, ώστε τελικά να σε παίρνει ο ύπνος;Από την άλλη, πόσες φορές θα ευχόσουν να μη δούλευες 8 ώρες, ώστε να θυμόσουν τα φοιτητικά σου χρόνια, να καθόσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να τελείωνες μια ολόκληρη σεζόν μιας σειράς μέσα σε μια μέρα;

Το Netflix hangouts έχει τη λύση. Πρόκειται για ένα extension του Chrome που προσαρμόζει την οθόνη του υπολογιστή με ένα ψεύτικο conference call όπου στα 3 παράθυρα υπάρχεις εσύ και άλλοι δύο άγνωστοι, ενώ στο 4, κάτω δεξιά θα υπάρχει μια οθόνη που δήθεν θα παρακολουθείς με μεγάλη προσοχή αλλά στην πραγματικότητα θα είναι το 3ο επεισόδιο τους Stranger Things.

To Netflix Hangouts είναι μια μόνο από τις πολλές καινοτομίες που φτιάχτηκαν για να αποφεύγεις τη δουλειά ενώ είσαι στο γραφείο. Εμείς ευχόμαστε και στα επόμενα.

ΤΣΕΚΑΡΕ ΑΚΟΜΗ:

10 παιδικά που έβλεπες μικρός και στριμάρουν τώρα στο Netflix
Οι 19 καλύτερες σειρές του 2019 μέχρι τώρα